Тинекс клуб картичка ТОА Е ТОА ШТО ГО ОЧЕКУВАВ 24ГОДИНИ.
Готово е дечки ставаме крај на кризата.
Ова е голем ден за Македонија,можеби ни го сменија името,но ништо неможе да се спореди со ова.
Неограничен број на поволности,можности,поени,изненадувања,DREAM COME TRUE.
Мислам дека само овој беден и сиромашен народ може да го лажеш(НЕ НЕ ЛАЖЕШ е мал збор ДУПИШ ко да си Tommy Gunn) со вакви срања.Кажи му ти на Канаѓанецот дека ако земе клуб картичка во локалниот маркет во Онтарио,ќе заштеди по 3 денари на секое купување.Го заболе курот заработува минимум 50.000 евра годишно или 4100 месечно.
Мислиш стварно го заболе курот за тоа
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
.Е сеа шо се дешава се мотам така јас низ центарот на градот,и влегов у Тинекс,и коа касиерката ми вели:Да не сакате клуб картичка
си велам усебе и тука ли,и викам дај ајде дома пензионериве ќе комбинират бесплатна била.Супер.Си врвам јас така по скопските тротоари,и читам за поволностите кој ги нудат доека се ашкам така со брошурата у раце влегов у едно помало дуќанче народски шо би рекле(колку да може да се свртиш у него) и добро купувам тоа од шо имав потреба и велам на продавачката и вие да не имате клуб картичка?Се смее малата као да сум Луис Цк.Оки доки.Се насмеавме.Одам дома и кажувам дека сум и донел клуб картичка.Неколку часа подоцна,ако го знаете филмот со Расел Кроу A Beautiful Mind Каков легендарен филм.
ова е дел од филмот,а воедно ја пренесувам и атмосферата од дома.Вадење Питагорова теорема,Хиперболична функција,Верижна дропка,Диференцијално сметање,трансцендентна равенка си викам донесов клуб картичка се роди Григориј Перелман.Дали е ова можно брат?
Мислам онаков WTF?Работата со ова клуб картичка е тажна.Она бољи да ви падне саксија врз глава.Ако не се лажам овој систем на картички го донесоа Рамстор и од тогаш се отиде у курац.Сите денес имаат картички.Пред некој месец влагам у Зегин ситно нешо и ми вика картичка викам не не кеш
и вика не клуб картичка?Викам и тука има?
Не ми се верува она може звучам као кејвмен ама стварно не сум влагал не сум имал потреба(додуша сеа коа ќе ми текне еден период бев нек си ебе матер),а и несакам да влезам уопште.Ме зачуди баш дека и таму почнале.Шо е следно?Погребалното претпријатие отвара клуб картички?
И целата финта лежи у тоа дека мојве ќе се запишувале на пмф.Студенти на 90 години.
На крајот ни останува да си кажеме дека се е булшит,шо би рекле англичанине scam.Нема ништо гола вода.Ќе останеме последно дупче на кавалче(многу мудри мисли од нашите предци)/.
За ова земја само би предложил 4 големи канистри со топено железо и тоа на 4 страни:На запад кај Ќафасан,на исток кај Деве Баир(Какво смешно име нели?Ова повеќе ми звучи како англиски инди рок од 84),на Југ кај Меџитлија и последниот да биде кај Табановце нека се слева нек ни ебе матер!
-what fucking to!