Драга Кајгана (виртуелен дневник)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сериозно се надевам дека овие glorified лихварски фирми за давање на кредити нема да станат сериозен тренд во државава и нема да станат нешто со кое што секој втор македонец имал контакт.

Ако веќе остануваме со лоши себедеструктивни работи подобро тоа да бидат кладилнициве него ли ова....(а нели, најдобро би било и нив да ги снема ама ај)

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
703
Поени од реакции
2.486
Синоќе си лежам и глеам некој филм и ми стига поракава на фб - "Si gledaš film a". Одма видно вознемирен баталив филмот и легнав да спијам. Сеа страв ми е да :drk: дома, мора да се исселам од континентов... :sick:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Арно ќе залади неделава, ќе ги снема овие со пет сантима орган што бичат мотори по Партизанска. Треба посебна единица што ќе ги лови ваквиве и ќе проверува што им фали во животот што прават overcompensating со ова, баталете adrenalin junkie глупостите, во фиромов живееме, сите сме adrenaline junkies.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.969
Поени од реакции
18.152
Разбирам луѓе ѓто слуѓаат турбо-фолк, што слушаат само изворна музика, што слушаат само транс итн., ама не ги разбирам луѓето што идат на концерт на марија шерифовиќ и ги сликаат картите, се чекираат дека се таму и врв на се пуштаат лајв од концертот :uzi:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.753
Поени од реакции
4.525
ДК

Гледам на фејсбук акција за девојче и зеам да донирам пошто нема смисла за ебани 8000 евра да и се ускрати да живее нормален живот али ми вика секретарката акцијата е исполнета и ми се уарни на душава.

П.С Муабетот ми беше повеќето луѓе се добри иако знаеме да се жалиме. Она што треба да го сфатиме е: можеме 20 луѓе да направиме куќа за еден месец, а може некој трет за неколку сати до темел да ја запали.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знаааачи, остана ли уште некој празник по светов освен Синко де Мајо што го немаме собрано за "славење"? Вчера во некои барови да ти имало маскенбал на тематика "Ирска" и народов одел претежно облечен како кастингот од Peaky Blinders :vozbud: :pos:

глас да не чујам за идентитет кога самите во себе шетаме кај дувне ветрот.

Последно уредено:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Не вреди да влегуваш во кавги и расправии со секого, т.е. со било кој. Подобро е да бидеш во мир, отколку да бидеш во право.

Ф

Флеш

Гостин
Пјудипај идиотот да не беше,и интернетот,немаше да дознаам за човеков.Рускиот Тоше ..... Загинува млад,популарен и во Советски Сојуз,Кореја,на Запад.... Прочитав на Википедиа..... Легенда.....Оваа песна негова ме навлече.....

Член од
16 мај 2016
Мислења
460
Поени од реакции
621
Утрово на email ме пречека убаво изненадување. Pull request на проект што го правев пред година дена.И не, не е поправка на граматички грешки, цел нов feature додале. :vozbud:
Знаев дека има луѓе што помагаат на open source проекти, ама не очекував мене да ми се случи. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom