Драга Кајгана (виртуелен дневник)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Ако сегашниов градоначалник на струга мислеше дека мојт да ми порачат кафе на албански и да го добиет се заебал. Не дека не го разбрав ама ме фати инает. 10 минути се праев на будала и на албанскиот му враќав со романски дур не се откажа :pos: Пак ми велит двојазичност одсега на албански ќе ти порачвам. Е ќе пиеш кафе така...да да ;) Cine este prost acum? :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Во рок од една година од тие игротеки за деца што се наоѓаат до ресторани ми имаат украдено три пара патики, една јакна и вчера количка. Како бе така туѓо да ви носат децата???

Ако е некој што навистина му потребни тие работи и нема пари да си купи тогаш нека си ги користи, ама друг што може да купи и пак краде, нека цркне!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Цело сабајле собирам документи низ институцииве, ги носам у друга институција, и ми вика: Ааа, ова ние по службена должност го вадиме, не си требало да ги вадиш ти. :shok2: Кој кур ебати стои таму дека треба да ги однесам со целиот сет на документи? И си ги сакам парите назад !!! :sakasuste:

Си купив Киндле :jeeee: Едвај чекам да си одам вечер дома да си го пуштам. Само уште футролче некое да си најдам, and I will be a happy man.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Денес си изигравав сметководител, зашто мојот го немаше, и толку години тука живеам па тек дури кога ќе се селам видов кај се некои институции, и се поради оној мојон што не сакаше да се јави да праша, баш убаво се изнавртев, малку дома па и в град ми требаше. Ах, да беше до мене ќе си видеше убаво господинот.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Од малите тажни моменти во животот, денес открив дека најдобриот чизкејк што го пронајдов пред некоја година ми го заебале скроз и му нема враќање. Одеше постепено и малце по малце кон таа линија на неповрат, али денес беше клучниот момент. Ах, ко деклариран зависник од шеќер и други отрови што идат со него (не секогаш сум баш зависник, знам и да одолеам) ова тешко ми падна. :/

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Лага е тоа дека човек не се менува. Ако сакаш да напредуваш со себе, со својата личност и со својот живот, секако дека можеш да се смениш. Сите ние имаме некои негативни работи кои ги правиме кон себе и кон другите, а потоа викаме како тоа негативно ни влијаело во животот, па кривицата не ја гледаме баш во нас туку во нешто околу нас. Јас решив дека за некои работи треба да се променам. Не се срамам од тоа да кажам дека и јас за некои работи не сум бил во право или пак сега не сум. Но битно сакам промена, промена која сега и во иднина ќе ми овозможи да знам кога сум во право, а кога не.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ДК,

како тргнала работата и од Западен Балкан ќе не шутнат.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Си купив Киндле :jeeee: Едвај чекам да си одам вечер дома да си го пуштам. Само уште футролче некое да си најдам, and I will be a happy man.
Update: Значи ептен ми се напињам од менталитетот у државава!!! Џабе ни е се бе, и име смени, и националност смени, сељаци сме у душа.

upload_2018-3-15_22-13-0.png

No ads? No fucking ads???

Го пуштам, одма реклама. Скрин сејверот е реклами. Да го имаа рекламирано како таков, можеби немаше да го земам, ќе си го земев од Амазон.

Зошто по ѓаволите рекламираш производ кој не го продаваш, да ви ебам тоа самоволите да ви ебам :mad:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Bolje od Jordan.

Muzikata u pozadina e od Marvin Gaye. I want you, dobra numerica.

Kajgana Shop

На врв Bottom