Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
ДК,
Погоре веројатно се странски фирми.Оти овие нашиве ни негативен одговор нема да ти вратат.
Иначе, кај ти е темата за медиумите и двосмислениот ни јазик?

IMG_20180126_205242.png

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Драга, никогаш го немам изгледано филмот Saw и тешко некогаш да го гледам пошто фуфкензи. :noze: Ама овие неколку места низ Скопјево, каде што има escape rooms, биле стварно интересни. :X3: Да бидам искрена умрев од страв и покрај тоа што знаев дека нема стварно да умрам ако не се ослободам од собана за 60 минути, ама кога сум коркачка шо да праам. :sramezliv:
Приметив дека Финки ми го пореметил мозокон, шо не знам една обична загатка да решам, па пробувам со скриени хексадецимални цифри, да пронајдам скриено значење во сѐ, да си го искомплицирам животов... А у суштина сум толку глупа. :pos: На крај кога не успеавме, си се тешевме дека нашите мозоци не се навикнати на прости работи. Аха, мижи Асан, да ти баам. Тапшај се по рамо. :ROFLMAO:

Иначе ја арна. :D Океј, грло ме гребе уште пред Нова година, ама ќе пројде белки... жолчки, шо знам.
А чао. :ајнапиво:

Ф

Флеш

Гостин
Душо,ај да одиме на шопинг до Солун ......И стигаме у Солун дента .....Ајде да прошетаме .....Ок ајде ќе шетаме ....И шетаме така и пред нас толпа 50 илјади Грци .....Македонија панда еленикес ......Жено да бегаме .....Веднаш мори .....Зошо бе?Па Скопјанос не сакаат .....

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026

I'm supposed to be the soldier who never blows his composure
Even though I hold the weight of the whole world on my shoulders
I ain't never supposed to show it

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Никад нема да ми стане јасно како таква убавица, богиња како Принцезата Дијана може да се затреска у суртук како Чарлс. :toe:

Од другите новости, Михајло Апостолски бил братот што стои на кружниот кај ПМФ, јас па цело време го поздравувам Маршалот коа ќе поминам од таму. :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се откачи кукачката од ланецот и наредната ден требаше да ја побарам, се сетив дека не тропна на земја како претходно шо се откачуваше и знаев дека треба да ја барам на постољето. Невероватно е како успеав да се сетам на тој детаљ, ситно незабалежително нешто. И тоа кога сум во нормален мод од тоа што ја пумпам состојбава таков и нормално ненормален сум. Фршти допамин, серотонин лудило.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Драга Кајгана,
ако твоиве администратори и модератори не се опаметат и ако не си ја вршат работата на правилен начин,ќе биде поднесено барање да те затворат.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.389
Поени од реакции
3.403
Добро бе па шо луѓе ќе бевте на семафори да мавате и бркате деца па и возрасни шо ви бришат стакло на кола.Разбирам да немаш ситно да им дадеш или да не сакаш ама да мавнеш ти дете по глава што пробува на некаков поштен начин да земе некој денар е мизерно, дно дна од човек.

Ф

Флеш

Гостин
Каков нервен слом пред 20 мин ....Работиш цела недела како будала и коњ под ненормален стрес со пари и водиш правилна евиденција за секој пациент колку дужи на работа,и ти доаѓа колегата со повик на телефон,од каде си собрал фантомска илјардарка за еден пациент,не ти ја признава .....И ти вика дали се сеќаваш од каде е ....Па ти правев ли за џабе историја и евиденција цело време,шо и како се задужувал.....Каде е старото претходно ливче?Па види во фиоката кај благајната....Го нема старото запишано,шо сум сумирал на ново ливче само има ....Како го нема?Па захефтани се ..... Да не си измислил и крадел колега а ?:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::mad::mad::mad:Како може жити се,му праиш пишанка шо и како,го споредуваш со компјутер и ти испаѓа точно,а он ти негира дека нема толку,колегата глуп исто со него ,на иста страна се .....:гомце:Значи поглупи луѓе од колеги нема,колку и да се трудиш,цела недела ја работиш финансиски чисто,на крај,не ваља ......:(Знаеш дека чисто си работел,они те негираат на крај и пак од мој џеб пари ....

Kajgana Shop

На врв Bottom