Драга Кајгана (виртуелен дневник)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
ДК

Денов почна супер, прв супер ден после 4 месеци она фул, да се заебавам, смеам шо не.....ииии нормално универзумот мил драг да го изнаебам и на фаца да му свршам, се да му изебам се по список мораше да ме посери ко чафка кола под некое дрво....Погоди како? Ја видов денес, ја немам видено 3 месеци, од ко раскинав. Сосем случјано излегов пред неа, само помина набрзина ко нервозна, дали ме виде не знам ама мислам ме виде, се брзаше на работа.... Јас седам се пулам во телефонот мој и внатре во себе си викам (немој да си се изглупирал или да речиш нешто, НЕМОЈ!)..... нозете ми се секоја, срцето почна да ми пумпа до немај каде..... нервозен се качвам в кола возам и нормално на цела нерва ко некој мањак лудак, по булевар возев 100 престигнував се живо и диво по лента за паркинг, да паркинг ебан ПАРКИНГ, не ни гледав кај возам и наеднаш пред мене банкинче поврзано со мостот за преминвање на реката.... не да остајв траги од кочење абе упм... во моментот дури лизгав накај реката пред очи сличиња онака ко во филмојте, спомени ми светкаја, реков тое то или инвалид цел живот....фала му на господ застана колата одвај ни сам не знам како само знам дека ногата за малце низ шасија не ми излезе од стегање се пушти пролизгувањето исто и застана.....

Си поседив пола сат сат така в кола некое метро погоре паркиран, не знам кај сум, шо прам поќе ни кај терам.....ќутаната си дојдов дома ете ме сеа в кревет и ќе си легнам.....

Драги мили господе боже ОООО ТИ СЕМОЌЕН една молитва - smite me almighty smiter !!!!!

море кој те еба и тебе

ДН

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
„Do stories, apart from happening, being, have something to say? For all my skepticism, some trace of irrational superstition did survive in me, the strange conviction, for example, that everything in life that happens to me also has a sense, that it means something, that life speaks to us about itself through its story, that it gradually reveals a secret, that it takes the form of a rebus whose message must be deciphered, that the stories we live compromise the mythology of our lives and in that mythology lies the key to truth and mystery. Is it an illusion? Possibly, even probably, but I can’t rid myself of the need continually to decipher my own life.“

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Veke 3 den po red kako sedam do 5 sabajle a treba za 3 saati da stanam za rabota. Sto e najinteresno Kajgi, znaes?
Se cuvstvuvam kako da imam spieno 73 saati od poslednite 72 :pos:
Probav da zaspijam na sekakov nacin, de nekoja si chill muzika od Jutjub koja sto brat mi ja slusa i zaspiva za 10 minuti, samo mene izglea kontra efekt mi mava, isto taka eden kup stada so ovci izbrojav...

narkomaniste :icon_lol:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Она елфовите се самовилите од нашата митологија. Најмногу ги сакав тие приказни од дедо ми со самовилите. Тие прекрасни суштества кои со самото свое прируство зрачат и лечат се околу себе. И тие си се доволни самите себе не им треба ништо, вечни борци против злото. За разлика од нив суштеството Голем му треба прстенот за да се чувствува комплетно, суштество кое е многу грдо. Наравочуние за мене биди Елф не биди Голем :icon_lol:.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе кајги, нели дебата и дискусија ќе имало во држава за секоја ситница...каде се? Можда имало ама јас сум пропуштил пошто ТВ пуштам фудбал само кога има :toe:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Само едно нешто ќе ти кажам. Жал ми е за ова убаво парче земја што го газат предавници и луѓе гзолижачи кои својот дом го претвараат во туѓина. Може некогаш ќе се свести овој народ кој со векови е предавник сам за себе, но секако ако во времето на тоа ,,некогаш" остане народ со сопствен идентитет и земја.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Chim mene mi smeta vozduhov nadvor i me kine glava ako sedam povekje od pola saat, mozam da zamislam na tie sho ne pushat nikakvi sranja sho im se deshava. Tivok ubiec.

https://www.youtube.com/watch?v=FFhPFNRNheY

Neli kje go sredea sranjevo SDS? Za sho gi glasav na izbori? Sve si eba mater.

glej go ovoj kako se shisha :pos::pos::pos::icon_mrgr:

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некои лекарства се како луѓето - гомна со никаква функција во животот. На пример ова Далерон глупостиве, вода од чешма да се напиеш ќе има повеќе ефект :facepalm: Не дека другиве се нешто подобри, јасно е дека ѓубрето од цел свет кај нас доаѓа ама Далеронов е само со него да потпираш маса што клацка.

D

dobramuzika

Гостин
одбегнувам фејсбук затоа што ми го пореметува денот и расположението. инаку, денеска од десет до еден и триесет слушав пси, стонер рок на работа на слушалки, летам со мислите и не се замарам, помага и при анксиозноста. еве еден албум од мене до вас.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.899
Поени од реакции
21.867
Драа

Доказ дека не е сфе у паре (малце е и у нофчаник hh шалу се) ти е пример од ичера. Газдарица наручи лазање за дома од место куде што работу. Она е кул жена ама...
Ја гу заебаам дека шпорет и фрижидер добиени од сфадбу још су ву неотпаковани hh. Пливаф у паре ама жииф вештачки живот, сфе ги е деливери, сфе ги е без осмех,џабе тј стоиљадан џип што везе неам што марка е(не сам од Ѓорче да ги знам сфи врсте на афта и кучиња hh)

А ја, обичан смртник, ичера заедно сс моју девојчицу, за прф пут си напраисмо лазање од како жиимо заедно. Мераклиски ептен, мноо сочни и укусни ни испаднасфа, две порцие зам изеја, прсти на ноге да изедеш hh За такфи моменти се живи, тој е тој што не испунуе, домашна атмосфера, мирис на тазе готфено, ракиичка и салатичка.
Шала на страну ептен ме бива у кујну(а и у спалну hh)
Мани што шушту на куманофски, ја шушту како шуштеќу таблету у кулинарстфо, ама не сам трапчо како њума hh
И девојка ми добро готфи, мноо си гу сакам : )

F8CE1316-471B-4C81-A9C2-0499C7945067.jpeg FFFC60FF-31FE-497B-8DC5-EA20AE011768.jpeg 79FFFB8D-05A6-448A-9151-3FB08B1E5F18.jpeg

Мњамиииии

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom