Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Прв пат во мојот живот, вчера на Бадник мене ми се падна паричката. Се осетив среќно и некако како да знаев дека мене ќе ми се падне. Меѓу другото после неколку години еве пак ја осеќам топлината и моќта на Божиќните празници и на Новата Година. Очекувам оваа 2018-та година да биде една баш добра, среќна и успешна, а и моја година!

Денес е Божиќ! Мир Божји, Христос се роди! На сите посакувам здравје, среќа, љубов, успех, бериќет, позитивни мисли, мир и се најдобро:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Srekjen Bozhik, Hristos se rodi. Radost vo sekoj kajganovski dom.

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ми се јавуе колега од работа ми вика кога смо на работа, абе човече 10 години работаш, си нашол мене да ме прашаш.Знае дека работамо на 8ми, ја му викам у вторник бе брат:D. Ич не ми чуе ја секако ќе идем у вторник кој ги ебе. Ја неможем да се одвоим од шишето на работа ќе сум идел

Ф

Флеш

Гостин
Највеќе шо ме нервира или една од највеќето е договарањето смена со колеги ..... Договарање од ден за ден принцип ..... Абе чоек сакам плански повеќе денови однапред договор ..... Имам приватни обврски,имаш ти,има трет ....Толку глупо ..... Утре сме една смена на работа,се договориле другиве тројца по 2 саата на работа секој ..,,Значи 4 души сме=8 саати по 2 саата секој....Поубаво да не доаѓам и онака неработно,отколку за 2 саати:pos::facepalm: Ете ви опис со какви колеги сум .... Пола саат пауза,2 саати утре колку да речеме дека сме биле на редовна книга,ти се дерат шо си излегол по јадење без известување :ROFLMAO: Абе идиоти,јака фирма

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Дρага,

Аκо уште неκој ми пρати фотκа или од оние глупите, спρемни поρаκи, нема да вρаќам. Уште малце ќе забоρават κаκо се сκлопуваат збоρови во ρеченица, κамоли нешто повеќе.

Баба ми и дедо ми се сложија неделава да почнат со јога, па тоа ќе биде интеρесно.
Аκо не знаеше досега, иам многу κул баба и дедо.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
^
Баба ми што има 78 години, кажува дека од нејзина 12 та година режеле афион и собирале "катран". Немирните деца кои биле оставани дома им се мачкало тенок слој од катран на усните и спиеле до пладне, додека овие не си дојдат од поле. Го користеле за ублажување на болки итн итн. Сепак било контролирано.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Sho be kontrolirano, se lupale ko ludi u sred niva :misticen:[DOUBLEPOST=1515376186][/DOUBLEPOST] 48252.jpg [DOUBLEPOST=1515376238][/DOUBLEPOST]Smeshen e burazov, eden clen go imase ko avatar, ne znam koj bese, ama sekad me smee. :D

Последно уредено:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
се слушнав со стариот денеска, го прашувам дaли вртеше лебче за бадник и ми вика : да да, теткa ти ми го напрај, абе од ко умре баба ти растур напраив со паричката, секоја година кај мене се паѓа
црниов хумор ни е фамилијарна одлика :D

Последно уредено:
Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Ако си дете на глупа фамилија знај дека 80% од животот уште у старт ти се сјебуе :/ останатите 20 надеж да не си на нив.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Mala, pa porasnala
Od zabranetoto jabolko kasnala.
Veshta vo erotski balet,
Maliot rozev cvet
Dar na beliot svet

Zhica i Keith Richards na forum
Si ruchkale dorum,
Videle sho videle
Zgodna,vitka ohoho pitka
Dijagestivche
Mesasta kitka.

Prvi, vtori
Vojnici se redat
Ama machki na sila ne predat
Grebela ,vikala nokti riela,
Pikala, sekreti shikala
Ko raneta kobila
Rikala..

Chinot isto kako i drugarive-svrshil
Lipa pustava, svetot srce i skrshil
Ispokinata, partalava,
Za drushtvo samo edna bela troshka
(Empatichna sramna voshka)

Kurshum ili otrovna smesa?
padnala zavesa...

Sea tek vidov 2009ta sum registriran. 8.808 mislenja. 9 godini. Lejjjj. 9 dolgi godini. Sve se izmeni od togash. Pamtam deka vo maj 2009ta Barca ne izbaci u polufinale Liga na Shampioni. Zatoa kurac nezavisnost sea ... Kralicata odluchue za sve. I posle 9 godini pak igrame so niv za mesec dena.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom