Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
К.

Ајде сите заедно...ОДОЗДОЛА ИДЕ,ШАРЕНО ПАЈТУНЧЕ,У ПАЈТУНЧЕ 3 ЖЕНИ,СО ПИЗДИТЕ СТРИЖЕНИИ...

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Уште една доза дневна лекција - Брзиот темперамент ќе направи будала од тебе, многу брзо. Лекција која прилично скапо ме кошташе, но сепак, фала му на Универзумот, подобро денес, отколку утре.

Идеме понатаму.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Модерен македонец преку годината:

А чекај? Зошто да нема геј парада во Македонија? Зошто ви смета да гледате група на луѓе како е среќна заедно? Без разлика дали ги гледате или не, тие постојат!

Модерен македонец на 5.01:

Ок шо кур е ова? Село е ова? Се собрале пред зграда пеат песни и јадат!?? Сељачизам! Зеле оро играат! Па дали сте вие нормални земете дома славете си празници ако сте верници не пред зграда да ми се соберaт да не можам да одморам!

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Де, пишете, не се срамете, што е проблемот? :rolleyes:

Слики не мора и нејќеме.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Драга,

Сам на Бадник. Бар едно лепче да си замесев, паричката 100% ќе паднеше кај мене. Нема подобро време од ова за да си пуштам Slayer, да се нашљокам пиво и да мразам све.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Ало...Ааа вистина се роди! Викам вистина се роди! Се роди! АБЕ СЕ РОДИ!! Ало? Алооо?

Фала вип што ми го овозможивте овој долг разговор со дедо ми од Америка. Барајте ме на 15 да ви платам. Позз

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
можеби тие шо ги честитаат сите родендени, државни и верски празници не перцепираат нас како некој депресивни хејтери, хипстери полни со песимизам и негативна енергија.
Кој знае...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Не мислев дека најдобра инвестиција во животов ќе ми биде тостер.
Се расипа стариот и на никој не ни текна со месеци да земеме тостер, и ај си реков еднаш гледав нешто попусти ќе купам. Оттогаш минимум по 2 тоста во денот правам, со комбинации нешто буковка па ваков кашкавал таков кашкавал, или пак печам лепчиња и ги мачкам со зденки глупости, со еурокреми дур е жешко лепчето.
Да не бев сиромашен ќе купев едно авокадо гледам тоа е хит сега по инстаграмов, хипстерски тост со авокадо.

Ф

Флеш

Гостин
Не мислев јас искрено дека моја најлоша инвестиција ќе биде микробранова .....Има исто аристократско ниво како орбитрекот мој ....Фаќа прашина и јузлес ....И за потпирање ......Ќе грејам работи ...Ппффф ....... Најдобра инвестиција бате бре е судоперач ...... Клаваш од цел ден судови собрано и испрани ти се за кратко време без мака .....Абе рачно порано беше пекол .....5 души у фамилија и кога нема никој дома,мора ја чорот да го извршам ....Пс . Авокадото е најскапо најглупо бесвкусно нешто шо сум внел пријателе

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.961
Поени од реакции
25.520
За вас верски празници, за мене самодеструктивност, пиење и донесување одлуки на пијаното за кои ќе се каам до крајот на животов.

Втор пубертет.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Се вратив дома неколку денови и каде и да се свртам гледам само храна, веројатно мајка ми си мисли дека во Африка ме има пратено, а не во Скопје, разбирам дека се празници, ама олку храна сам не приготвувам во две недели :D

Kajgana Shop

На врв Bottom