Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Замисли ми испадне некоја идеја ја реализирам и почнам да праам 24 илјади евра месечно.
Замисли после 3 месеци стварно ми се оствари ова и го цитирам постов.
Добра ноќ

D

Daedalus

Гостин
Периодов носталгии ншит...
Така да иде моето, „го дрвам со кога бев копиљ времиња, ДЕЛ 2.“

Топ 10 Македонски емисии/шоуа од коа бев детиште:
1.Чуму - А1 (тие епик вербални битки измеѓу Георгиевски и Црвенковски);
2.Либидо со таа цицлестата (согласно со еротските на Сител и Шутел/Амазон, немавме материјал за фапање тогаш);
3.К-15 (no kidding Sherlock);
4.Куманија (Кумановските Алан Форд, поевтината супституција на К-15);
5.Македонски народни приказни (мојот тригер за да почнам да сакам и поштуем епски фантазии, змаеви и врачови);
6.Онаа на Канал 5 кајшто играа Анриал натпревари и други пц игрици(ноќе се емитуваше);
7.Изи Манија и Ромео и Јулија на MC (имаше фаци што пробуваа да играат со олд скул телефони на вртење);
8.Меморија на MC (добив слушалки на оваа);
9. Трендо - Милионер;
И секако за крај најдоброто....
10.ФИЛЕ - ТОПКИ;
Нененен најдоброто!
БТР - Цирко, Кољо и ДИШО!!!!
Најбољи детство брад!

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Не се исплатеше мојот инат на времево.Кренав температура.Се тресам ко лист ебате.Глупо дете тетрапак.Цреп.Дебил.Е иди сеа излечи се дебилу.Ни чаеви пијам , ни апчиња.Само синуси пак да не ме фатат.Идат алергии, и да не се урочам мислам дека ги преболев.Баба ми напраи егзотик торта се задавив од што е јака.Погадно од 37.2 е само 37.1.А требаше на водно да идам сабајле.Морон сум.Gn

E

Epsilon

Гостин
Нека ми прати некој торент од 4те епизоди на GoT во ПП со најдобра резолуција.

Фала

Но, ќе се заблагодарам и со лајкови ако треба, низ неколку теми.

:love:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Небиват нештото кога е сосила.

Биди си хипстер ама не ме убедви дека навистина си, сакај си техно ама не ме убедви дека навистина сакаш, сакај си што било ама не ме убедви дека навистина го сакаш.

Сите секогаш сме сакале да сме на сцена и светлото да е свртено накај нас, признавајќи го тоа или не.

Дури и оние што се прават "недопирливи" го прават тоа за да бидат ловени, и да им биде посветувано внимание.

Со помош на интернетот сите си добивме место под светлото.

Ево, јас се убедувам и убедувам дека сум либерален.:toe:

Последно уредено:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
какав си ти бе њамаш никакви комплекси, ти просто њамаш дупликат
ебати бугарчете сум се пресмеал ко ненормален.
иначе мал sitrep за псоледниве 15-16 дена.
стариов земал мобилен и го откажал фиксниот и ми се јавува и ме дупи ме прашува дали знам кој е на телефон. еден мал факт има во финтава шо тој цепи радовишки а јас прилепчанец и не е треба да си шерлок за да ти текни, после ми вика море мобилен си зедов земи ливче и пиши го бројот а тој на мобилен ми ѕвони. падна квалитетно смеење со него. сега официјално пензионер стана (не дека не беше од 94 та наваму) и сеа дека неможи да работи само шета низ село по комшии по роднини, дома го немам начекано ко че се јавам. кога и да му се јавам има некоја наредба за мене: појди скопје извод извади, во штип оди во катастарот земи поседовен лист итн.

втора ситуација тазе пресна одам кај братучеда ми денеска за денов, гледам полно гости таму а внука ми игра надвор со топка со некое мало девојче, идаат некој машки и му викаат да играат заедно а ова малово : бегајте бе сељаци едни мрш.
само шо седнав слушам пискотници надвор и ја гледам внука ми по кимоно излезена и по чизми до колена се влечи по земја и се тепа со машките.Џери Спрингер хаос пичке лудило беше.

ми стигна еден цртеж вчера и сеа треба да го урамам и закачам на ѕид, ова значи дека последниот гоблен во куќава ќе замини во историјата со тито и кога гоблените биле кул.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Велигден а? Tell me 'bout it.
Нешо одводот од кујната се затнал, па еве копаме сеа. Не знам дали копаме, или се сончаме и пиеме пиво.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Што да ти кажам, бе? :D
Го глеаш времево? :D Го глеаш. :D Ја од кујна уште не сум искочила. Ако, фино ми е. :D
Сакам меурчиња.:Кезец:
И ми се игра табланет. Или ќент. Или брич. Или магарец. сФаќаш? :X3:

И секогаш кога некој си бира јајце од кај нас, потајно се надевам дека нема да ми земе од омилените. :X3:
Нешто слично на тоа кога ќе си зеам благо, ги прашувам моиве дали сакаат и во себе се молам да не сакаат. :ROFLMAO: Идиот. Глуперда. :icon_mrgr:

Ќе си пуштам радио и ќе сечам кромид. Спремна за плачење. :sneaky:
Ај, чао. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Имаме пакет од ONE уште одамна дома, нет, телефон и тоа бумот.
Пред две години уствари увидовме дека они се ништо повеќе од гомна како компанија.
Десет дена немавме дома нет зашто нејќеа тие неписмените од кол центарот да пријават дека нешто не ни е во ред со модемчето и дека треба да дое некој да провери. Исклучете, уклучете, тука мене ми вика дека се е во ред. Па добро бе, шлајм еден, неам јас друга работа, па да висам 10 дена на телефон кај тебе и да ти досаѓам?! Логика на неписмена будала.

Откако заврши тој договорот сега плаќаме месец за месец.
И последниве месеци откако се дешава тоа, гледам дека јас уопште немам брзина на нетов. Ми симнува торенти со преку сила 150 кб/с.
Фала ви пички едни дебели.
Ипак ви плаќаме секој ебан месец.
Едвај чекам да се префрлиме нареден месец кај други.
Ебете се.
Три саати треба да чекам ГоТ да се симнува сега.
Црнци да ве ебат.

Да напоменам дека се работи за ONE!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Одиш во Тренд и гледаш десет празни маси. И келнерот: извинете дечки, ама резервирано е.
Се осеќаш како да си влегол во некое елитно место што се наоѓа во центарот на Њујорк.

Поголеми се шансите да најдеш слободна маса во Хард Рок кафе и Старбакс во било кој европски град, отколку во Тренд и останати "елитни" места. :pipi:

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Тато, знам дека ме читаш. Провери дали сум ја изгасила пеглата додека се дотркалам до соба може да е касно. Бабите се криви, вчера едната и се жалеше на другата дека ништо не сум јадела и еве сеа не можам да мрднам пошто ништо не јадам, нели :D

Kajgana Shop

На врв Bottom