Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.552
Добро бе... до кога ова простациве ќе ги отвораат ова вирусиве со порничи на фб?! Абе маме им...
Од мобилен бев, сакав да избришам и да се одозначам а гледам кај мене на профил...
Крвта ми зовре !!!!!!!!!!!

:mad::boksix::yid::uzi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
There was no pearly gate.

The only reason I knew I was in a cave was because I had just passed the entrance. The rock wall rose behind me with no ceiling in sight.

I knew this was it, this was what religion talked about, what man feared .. I had just entered the gate to hell.

I felt the presence of the cave as if it was a living, breathing creature. The stench of rotten flesh overwhelmed me.

Then there was the voice, it came from inside and all around.

"Welcome"

"Who are you?", I asked, trying to keep my composure.

"You know", the thing answered.

I did know.

"You are the devil", I stuttered, quickly losing my composure. "Why me? I've lived as good as I could".

The silence took over the space as my words died out. It seemed like an hour went by before the response came.

"What did you expect?"

The voice was penetrating but patient.

"I don't know .. I never believed any of this", I uttered "Is that why I am here?"

Silence.

I continued: "They say the greatest trick you ever pulled was convincing the world you don't exist"

"No, the greatest trick I ever pulled was convincing the world that there is an alternative"

"There is no God?" I shivered.

The cave trembled with the words: "I am God"

Среќен Велигден

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.928
Поени од реакции
22.041
Nikako da gu najdu temu za slucki u jsp

Preeska vozu se ja nakude rabotu, u bus ja i sedam osam stari krtalji, prosek na godinke gi beshe negde okolo sedmdes dve. Vikam ke prau mal eksperiment. Muzika mi vekj rokashe na slushalke,vikam si ke ga otforu prozorce i ke se pravu naudren, da gu vidu reakciju na penzioneri. Otfaram ga prozorce, vrtu se nakude vodno nagore i si klatu glavu u ritam na gruvi bas liniju. Prau se naudren, a levo od mene se razbranue neshto,vrtu se i gleam razmaftale se ruke, namrshrile se face, sfi do edn urlaf vikaf po mene.Naprai facu u stilu sto vi e be i pa si se zavrte kao nisto da ne se desilo.
Lele kd mi naripasfa kako zombinja gladni i toj zombi pedofili haha lele lele koja reakcja. Kako panchef da ga promasija penal deveesprvu, kako tito da se vratija i odma pa umreja, kako penzija da gi e namalena za pees posto,kako da gi e ukinat slobodan prevoz. Mamu moju mamicku mi gu iznaebasfa ss reakciju.
Vadu gi slusalke i gi vikam vat, ar ju tokin tu mi:ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Потресна беше веста дека 4 млади момчиња и еден маж беа свирепо ликвидирани непосредно пред еден од двата најголеми христијански празници. Причината за ликвидирањето до ден денес е непозната. Која и да е причината, пред 3 години згаснаа 5 животи од кои 4 само што почнале. Оние кои го направија овој злостор се осудени на доживотна казна затвор, но легитимно е прашањето, после се' што видовме периодот: Дали тие се вистинските злосторници? Дали некој друг, претпоставувам висок функционер или нему близок, стои зад грозоморното убиство? На овие прашања се надевам ќе добиеме многу брзо одговор. Затоа што нивните мајки, татковци, браќа и сестри, пријатели и роднини, заслужуваат да ја дознаат вистинита.
Нека почиваат во мир!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
НА ВЕЛИГДЕН СЕ ЗАЉУБИВ, НА ВЕЛИГДЕН СЕ ЗАЉУБИВ, на велигден се заљубив
...... ...... во живо пред 5мин,Велигден 2015 г,Скопје

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Хорхе се jави, ене го на тв. Алелуjа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На ден Велигден, најголем христијански празник, властодршциве ломотат ли ломотат на платена политичка програма. Ејјј ни за празник не те оставаат на раат. Лажење ли лажење. Тоа ли се христијани? Како може некој да каже дека ги поддржува овие не знам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947

Јас незнам зошто вакви луѓе и мора да постојат, ова е врвот на идиотизмот, дефинитивно после секакви глупости кои во последно време ги читам по групиве на фб и по нетот, интернетот не треба на секој да се дозволува. СРАМОТА Е БЕ ОВА

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Колку прости луѓе има, да не сакаат да ги молиш за на кафе.
Фала богу има и друг кој да излези.
Да ви се плукнам во простаците.........
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Kajgana Shop

На врв Bottom