Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга...

Поминаа 6 месеци. Се уште имам потреба да прашам како е, што прави, да се зезаме дека е ко Фил Данфи од Модерн фемили. Се уште сакам да слушнам што направил за доручек. Боли што не е веќе тука, боли што не стигнаа да се радуваат на уште многу заеднички моменти. Што судбина ќе беше :place::place:
 
Член од
8 јули 2015
Мислења
181
Поени од реакции
593
Нема подосадно створење во универзумов од мува која ќе ти влезе во соба и ти покажува сила. :mad:
Само да ја фатам има да ја искасапам на милион парчиња за да не и текне на никоја друга да дојде некад. :sakasuste::D
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уште еден пост кој никој никад нема да ти го прочита.

Него, ја разбирам дека сум гомно, срање и све остало од гомнести работи, али у реду е мувава, мислам стварно у реду е. Подосадно створење немам видено во животов, не ме остаи на раат да си ја изгледам епизодата од Наркос, па морав да станувам и да интервенирам со убиство. Погребана е во саксија, се надевам нема да почива во мир.
 

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.964
Поени од реакции
12.493
Тргнав прееска да си купам од тие бележници, роковници како и да се викаат, пошо многу заборавам во последно, се замафтав низ Центар,тек кога дојдов дома ми текна дека заборавив да купам. Џизс факинг крајст. Многу,многу ми треба одмор. И од луѓе, и од работа, и од се. Толку се напнав периодов да ги завршам сите обврски пред да ми почне одморот, ти се чини толку, крај, стопираат сите проекти, крај на светов доаѓа ако не завршам нешо пред да заминам. Chill.
Иам приметено стално овој период од годината ми е како roller coaster of emotions, ми се дешаваат некои неубави работи, мај како најбаксуз месец да ми е, еве го ни до пола не е веќе срања се дешаваат. Just go away....
 

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.477
Омилено ми е кога некој ќе ми рече дај некој филм. И на тој некој тоа ништо не му значи. Го кажува на уште десет други и го заборава.. А мене пошто ми е толку многу омилено, седнувам и си ги листам сите филмови што сум ги изгледала. Назад назад од 1900 па до 2017. И си гледам и ми излегуваат сите сцени пред очи. Сите актери, сите моменти од филмовите. Дури и оние што сум ги гледала пред години. И си велам чекај не, ова не е за тој човек, нема да сака да гледа убиство, да му најдам нешто поведро. И листам и вртам низ сите сцени. Тоа во главата моја. И знам и да си се насмеам на некоја сцена, моја омилена и да го тргнам тој филм на страна, да го спремам за давање и после ќе ми текне дека може и на тој некој да му е убав, па ме фаќа некој детски инает и љубоморно си го прибирам назад. Не сакам да делам нешто што е мое. Филм бе. Болест.
И ќе поминам саати и саати така, ќе се смешкам и ќе сортитам, ќе ретчам и ќе пазам дур не го најдам совршениот филм за тој некој и со толкава топлина го испраќам кај тој некој пичка му матер негова пошто на крај ќе ми рече не бе бегај не гледам јас од тие твоите глупости, дај друг.
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.434
Поени од реакции
7.883
Во ред е да ги почитуваш животните(поточно кучињата скитници), да ги сакаш, да сметаш дека се живи суштества а не објекти, да протестираш пред куќата на оној со секирата(добро, тоа веќе е малце хардкор), во ред е да им фрлаш остаток од тост,бургер,зденкамаслинка и тн.
Но, да земеш да галиш рандом куче скитник со изливи на емоции од типот "срцееее убаво, види го колку е слаткоооо", да ја доближуваш фацата на 15-20 сантима до него... во најмала рака е УЛТРА ГАДНО, нехигиенски и претставува ризик за твоето здравје.
Незнам кои се поголеми секташи, дали љубителите на животни или веганите.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Мајката е жената што треба да се чува дури повеќе од себе си што се чуваш. Дури понекогаш кога ќе се скарам со неа, затоа што она не била во право, после тоа ми е многу криво и имам потреба од тоа да и се извинам.

А жално што постојат деца што не ги почитуваат своите родители. Некогаш ќе си ја сфатат грешката, но прекасно ќе биде. Затоа сакајте ги вашите родители и вашето време поминувајте го најдобро што можете со нив.

:)
 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.022
Поени од реакции
2.060
Draga,
Dali sum edinstven sto ne saka da spie?
Veke neznam koj den po red sedam do 5/6 sabajle od pricina sto ne sakam da spijam :icon_mrgr:
Spored mene premnogu spienje i gledanje filmovi e potroseno vreme:angel:

:pos:
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.681
Поени од реакции
4.420
ДК

Земав да гледам една епизода од Black Mirror и ептен cringe ми испадна.

Реално зошто би се замарал лавот што ќе мислат овците за него.

P.S "Price is what you pay, value is what you get."
 

Kajgana Shop

На врв Bottom