Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Кеј , возев Ламборџини Галардо од Струмица до Радовиш , мислам дека 2 пати подмочнав и 1 пат свршив, подобро од секс у секој случај. :drk::drk::drk:
Аутото шо го имам јас не вреди ни како десниот фар на машинчето , замисли кој "back to reality'' беше кога ми текна дека не е мое.:(:pos:

One day bitches , one day ..... :LOL:

M

Moon Child

Гостин
Си направив инстаграм да видам што е толкава фама, и не ми е јасна сврхата зошто би имала инстаграм кога имам и фејсбук?
Блеев едно 5 минути во инстаграмот и не сфатив за што ќе ми е, го исклучив :toe:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Луѓе што шират негативна енергија и кои постојан кукаат за тоа колку им е лошо во животот и викаат дека ништо неможат, а уствари не сакаат, дефинитивно ми префрлуваат дел од нивната негативна енергија на мене. Од сега ќе ги избегавам таквите. Или збори како човек и биди позитивен или поубаво да бидам што подалеку од такви луѓе.

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
На големите семафори кај Мавровка млада полицајка си поминува на пешачки а за пешаците е црвено. :D
Битно земала носи униформа и големи штикли, ајде кој што ќе и каже за тоа што носи штикли на работа.

Првиот семафор го помина полицајката на црвено, вториот го помина зелено, и ја гледам потоа од далеку следниот семафор накај комплексот судови пак го помина на црвено, носеше во раце неколку листови хартија, и веројатно брзала да се погрижи за правдата да ја спроведе на дело, притоа кршејќи прописи за безбедност во сообраќајот.

Чудесна земја е Македонија, драга Кајгана......

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Светот се радува и работи на вакви работи, а ние?
Ние издркотини се радуваме на плата од 15к со се прекувремени, празници, викенди, се радуваме на криминал, се радуваме дека козата од комшијата умрела наместо да си ја гледаме нашата.
Се палиме на статуси од куртони како трендо, срањемен, ина сериња, и пун курац други.

Да ти ебам животот, уште 10 години не се опоравува државава, море уште 100, да и се мочам и нејзе...

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Си викам чекај да видам што има по форумов, не сум се уклучувал некое време, а кога гледам тоа некое време да ти биле три и пол недели. Сум пропуштил дискусии за Лига на шампиони, Ел Класико и Талат Џафери. :)

Anyway, еве ме пак. Во меѓувреме и кај мене се издешаваа куп работи, кај мене ретко кога е досадно. Си остварив една голема цел - си купив кола. Сега за сега во 2017 сменив мобилен, имиџ, автомобил и работно место :). Следна цел е да ослабнам некое кило, и тоа си поставив рок до почеток на јуни.
За тогаш ме викаа на 10 години од матура, па нејќам да коментираат дека сум се здебелил како кит. :D Wish me luck with this one...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
sto e so novava moda, site slikani vo stil demek se zagledani vo dalecina razmisluvajki za temi kako relativnosta na vremeto, Hajzenbergoviot princip i nekoj spontano gi slikal :facepalm: vrati se duck face, se ti e prosteno.

Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
ДК, пак не сум пишал одамна, фала богу тргна со љубовта, ама со животов и со факсов пак никако, јебем ти финки јебем ти искинав нерви...
Кај тргнало пријателе, си ја посетувам темава кога ми е тешко од време на време и сваќам каква будала сум бил. Јебеш љубов ако гордоста ти е побитна. Дојде време да се пазиш и од најблиските пријателе, такво ни е општеството ако те видат среќен се ќе напраат да те уништат, јебига едноставно не треба да си премногу добар и искрен со сите, највеќе боли кога ќе ти забие нож у грб најблизок, згора на тоа да незнаеш кој, онака у ребра. И таман ќе помислиш дека се средуваат полека стварите, сваќаш дека пак се враќаш на истото и се вртиш у круг.
Пички.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
sto e so novava moda, site slikani vo stil demek se zagledani vo dalecina razmisluvajki za temi kako relativnosta na vremeto, Hajzenbergoviot princip i nekoj spontano gi slikal :facepalm: vrati se duck face, se ti e prosteno.
Ооо, па ти ништо не си видела. :icon_lol:

Сега најнова мода е сако, цвикери, телефонот на уво, "спонтано" сликани во некоја вештачка поза загледани на страна, и као демек водат бизнис разговори, а всушност ја гњават баба им за да ѝ шитнат картичка од Лајнонес. Море каква баба, што зборам, исклучен им е телефонот.

Алтернативни методи на заработка, сè тоа океј, но стварно не ја разбирам потребата за чаламење за нешто што не си. Некако многу смешно и глупо изгледа кога те гледаат од страна, особено ако си wannabe бизнисмен со млечни заби и ајвар на клунот.

Kajgana Shop

На врв Bottom