Драга Кајгана (виртуелен дневник)

E

Epsilon

Гостин
Ко че ти пиши девојка да ја почекаш да средела нешто.

Не ја чекај, пиши и наредниот ден, или ако си инает и не и пишуваш, пиши и вториот ден.

И не, не ме одбегнува.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Многу ми се смешни ова луѓево со постовите.
Крајно онака.
За што постиш? За после 300 дена да стегаш ко говедо?
Не можеш 300 дена да стегаш ко говедо, да си лаком во душа и во гз, да ти течат лиги на скари и разноразни други работи, а да очекуваш дека со пост као ќе се прочистиш.
Ај ќе ве видам за мај што ќе јадете. Чекам да ги распалите тоа скарите низ природа и да се настегате ко говеда.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Драга, кажи му на сунѓерот дека и од друго се здрвува раката. Посебно десната.
На велика сабота 1997, првпат брцнав вас струја. Мех. Само нозете ми се тресеа.
Поминаа, 18 години.
Празников ќе го поминам без заљубувањето на џокси/ламбе. Ќе си го пуштам Животот на Брајан од Монти Пајтон.

Го мразам април.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Драга, дојдов да ти ја постирам сликава, за сите што користат фејсбук статус да пишат "Ех технологијава ги уништи младите" и за сите што праќаат снепови со наслов "Еве кафе муабет малце, денешниве деца само пред мобилни прават муабет"

Што значи дека секогаш ќе има луѓе што сметаат дека порано било подобро од сега што не е вистина..

Еве на пример порано ManUtdChampions беше простичок, а еве во 2015 стана драгонски, и почна да му блика животот од убајни. :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
I CAN'T STAND FAKE NIGGAZ!

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=CB178A1D2CD0F44F8E93B5DA8A72F992

Тој само сака Велигден да го помине со луѓе.
А луѓето, да да, оние истите, ние истите, го заборавиле, оттуѓиле, го фрлиле на буниште.

Додека луѓето резервирале два месеци однапред во некој елитен ресторан, планирале викенд во Солун за големиот верски празник, се расправале со вработениот во Веро затоа што ставил од помалку скапата шунка во нивната кеса...
Тој, сака да биде со нив, нас. Со луѓе.
Воздишка.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Роденденот е показател за какво друштво сме и до кај е дојдена работата.
Turning point во годината кој секогаш ескалира или е на работ на ескалација.
Годинава ги викам сите на кафе на роденденот, ќе избегавам срање и глупости барем мене кога ќе ми дојди редот

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Тој заборавениот изгледа толку се покажал пред своите деца, кога и тие кренале раце и до толку го заборавиле. Во текстот пишува дека човекот има ќерка и не сака да и биде товар, хм али затоа имотот ќе го даде на државата и поубо ќе му биде кога ќе бистри политики со останатите во домот.
Туку ај не сум јас да пресудувам, али за ваквите....

Он, се прибирам дома после 2 недели и прва реченица на мајка ми, „леле синко си обледел“, се загрижила жената дека со егзибициите што ги правам со храната (недај бог да ги виде кантите со суплементи:eek:) ќе се разболам.
Нека си пее народот „На Велигден сум се заљубил“ од Ламбе, а јас ќе си ја терам „Дојде Велигден празник билдерски, белки колку сакаш лапајјјј сиии“. :свиркам:

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Драга,
солзи да леам, песни да пеам или да тагувам? Бев во кафана после многу долго време и сега стихов ми се врти во глава. Не знам ни дали беше така, ама шо е битно. И пиев после многу долго време. И го обожавам чувството кога конечно ќе ги собуам штиклите. Жените знаат зошто. :pipi:

И тато при излегување уште ми дава пари за сокче. :facepalm:
И не знам друго што.
Фала, чао, пријатно.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Се мрднав од темата со мемињата.
Се прибира пред десетина минути сестра ми од искачање и прво што и викам:
„ООООО, ЈЕЛ СИ СЕ ОВОШТИО БАЈО МОЈ???“
Според погледот што го добив, не ја дели мојата смисла за хумор. :pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,

Лабафо на кафе кај Џонтра со Клипче и Стефан у 2:20-25
Се собрала сељачана од приградските насеља Џорче, Ченто и Илинден.
#ту_мач_сељачизам_ин_уан_пикчр
#лоша_фризура
#катанец_брада
#обид_за_брада
#Кимо_гушни_си_го_Стефо
IMG_20150411_013321.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom