Драга Кајгана (виртуелен дневник)

M

Moon Child

Гостин
Стиснав на некој ноугат скин, и сега ми е хаотично, како да си вратам на плавиот онаа нормалната верзија на кајгана? Нема доле во левото ќоше опција за избор на скин, кај да ги барам?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
„Никогаш повеќе ваква власт никогаш повеќе онаква власт.“

А да пробаме без власт? И онака народот најдобро знае.

#showerthoughts #timeforanarchy

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Najgolem propust na choveshtvoto shto ne go pokori cel svet.

#CLASS

Luis Corona7 months ago
I know this sounds crazy but this inspires me on so many levels

John F305 months ago
it's not crazy. You're experiencing the most fundamental level of awe: National Pride. You aren't allowed to have it in your country, so you admire it through them.

PS. Ko sho prochitav Ova treba da ide na video bim u sekoja teretana, a ne pederski govna u pozadina.

Последно уредено:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вежбам јавен говор слушам аудиокниги за јавен говор, дури и држев мотивациски говор, не се спремам за премиер или пратеник, се е заради жени и само жени :icon_lol:. Не се заебавам си викам ќе држам мотивациски говор и одма шизофрениот во мене ме прашува ти будала да не си :icon_lol:, и си одговорам на самиот себеси абе скроз :icon_lol:. не беа многу луѓе стотина два автобуси и гледам внимание сто очи во мене :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И викам кога ви било најубаво во животот подсетете се на тоа чувство, е сега во овај момент така ви е убаво, денеска на трибина ви е како тогаш најубаво во животот :icon_lol:. Ауу каква енергија растуривме на трибина И сиот тој социјален притисок биди потивок, не мисли така не зборувај онака се губи нема срам нема страв. Бестрашен сум и без срам, кога ќе и се опнам на некоја непозната не ни знам која е после одредено време ми вика пијан дрогиран ништо од тоа, дури и во шок од каде толкава самодоверба кај мене свесен трезен, така и треба за да знам како да калибрирам. И колку појака женска толку повеќе мотивиран сум :icon_lol:.

Вика брат се гледаше на видеото со говорот, не можам да се гледам себеси кај шо држам говори можеби понатаму :icon_lol:.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Ne mi se jasni lugjeto sho im se voshituvaat na novive peachi/chki sho niknuvaat denovive. Muzikava shto ja sere drzhavava e ebano agresivno generic, ne znam dali namerno se komponiraat dosadni sranja ili samo tolku se kadarni nashive kompozitori.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Сакам јавно да му се заблагодарам на @Беркут шо ми направи една ретроспектива на последните неколку месеци со лајковите на оваа тема. Изненаден сум колку работи се сменија во тоа време, дури и чудно ми е. Исфрлив некои луѓе од животот, не од шо не ги сакам туку баш напротив и мислам дека го пребродив тешкиот период. Сега полека се стабилизирам и одиме пак од почеток, еднаш мора да тргне на подобро.

П.С. Многу ми е мило шо не се поврзувам со статусите на Драган Таневски, досега сигурно ќе пресечев вени. Ќе ставам една слика во споилер, 18+.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Во "либерална" Шведска денес во една сала се убаци еден трансексуалец, парадирајќи со главата горе, горд на проѕирната блуза и новото прслуче. Сите се погледнаа меѓу себе и се насмевнаа, јас бев единствената што не изреагира никако, како да поминал било кој. На кого му глумите либерални бе ропаци?

B

BooBojan

Гостин
Дрaгaaa...
Кo зa пoследен aуслендерски ден, живa кaтaстрoфa... Пoнекoгaш се прaшувaм, дaли е мoжнo текoт нa нaстaните oкoлу мене дa бидaт сo тoлку мнoгу МНOГУ непoвoлен тек, oвa денес шo ми се случи е дефинитивнo врвoт...

И нaвистинa не сум сигурен кaкo мoже вo нaјлoш мoжен мoмент дa ми се случувaaт нaјлoшите мoжни случки...

Пoнекoгaш си мислaм декa сум си рoден лузер кoму живoтoт кaкo пoдaрoци му ги пaкувa нaјгoлемите гoмнa. Амa пaк никoгaш не се oткaжувaм и се трудaм премнoгу зa дa успеaм нa некoј нaчин.

Ми се чини декa слoбoднo мoжaм дa искреирaм Мoнти Пaјтoн тип нa филм сo зaебaнциите oкoлу мене, и дa си јa глумaм улoгaтa, и дa си oсвoјaм oскaр.

Искренo не знaм уште кoлку мoжaм дa гo издржaм срaњевo...

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
@Peja989, чистокрвни(ова е секогаш дискутабилно) Швеѓани.
Значи ги знам сите до еден.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Нај,,интересно" чудни луѓе ми се оние кои со тебе се дружеле до вчера и од еднаш поради некој друг почнуваат да се оддалечуваат од тебе. Порано се трудев таквите да ги задржам и да дознаам од нив зошто тоа го направиле, но сега сфатив дека не вреди, па ич не се замарам со таквите. Ако некој е пријател со тебе останува до крај, без разлика другите што сакаат да му наметнат, но ако дозволува некој да му го пере мозкот, онда слободно нека се оддалечи.
:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom