Драга, а бе забегана работа еј... Не е нормално кој малер ме затепа. Остај што сум си малер сама на себе, сеа и други ми се жалат како малер им носам.
Само уште некој да ми спомне дека му носам малер има со капак од шахта да го гаѓам. Па згора на сѐ, вчера го фатив фенот за коса, во раце ми рикна. Денес правосмукалкава и она отиде, полначов за телефонот исто. Лаптопов скрена. Шо раце ќе имав бре...
Вчера како цел свет да ми коваше завера да не можам да излезам од дома и стварно у пм. Џабе, колку и да сакаш нешто, џабе.
Остај тоа, па и по логикава на професориве, може 20 минути пред полагање на испит да пишат ај сите да пополните анкета кој планира да полага и распоред тогаш, а испод чест им е да ти вратат на меил. Значи недела дена наназад планирав што како да напишам, па да пазам на правописна или печатна грешка, па со почит да се обратам... барем едно ,,ok koleske'' или слеано ,,nemoze'' да вратеше, барем некој фидбек, каков било - сеедно. Не бре брате...
Батали, ај.
Пред некој ден па си сонував како со пушка сум ловела птици, а тие во канџите носеле златно дабче и како на реклама јас и другаркава сме се загледале во пивото и она по грешка пукнала во авион и тој се срушил, па сме се криеле да не одиме во затвор. А бе глупости... само пиво да ти се припие.
Ај, барем времево е супер. Ма да ако излезам од дома гарант и ќе почне да врне. Пошто, зошто да не, а? Ај, чао.