Драга Кајгана (виртуелен дневник)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Едните криминалци ќе ги гониме, а со другите ќе правиме влада. Seems legit.

Ако ДУИ не се против СЈО претпоставувам направиле некој договор. Чисто се сомневам дека овие останале со чисти раце 10 години рака под рака со криминалци.

M

Moon Child

Гостин
Видов негде слика по интермецов, 5000 евра казна за тие што незнаат Албански јазик. Па добро бе, нормални ли сте, очај, дно дна, дно во најголемото дно и таму во дното дно. Бездна, амбис... Нема крај во очајот.

R

red.devil

Гостин
Едните криминалци ќе ги гониме, а со другите ќе правиме влада. Seems legit.

Ако ДУИ не се против СЈО претпоставувам направиле некој договор. Чисто се сомневам дека овие останале со чисти раце 10 години рака под рака со криминалци.
Знам нема цитирања ама ми се допаѓа мислењево.

Понекогаш мора и да избереш помало зло да се отарасиш од големото.. Раздели па владеј. Убава процена и стратегија на сдсм. Ако не ги 'заштитеше' буљашиве од бомбите, сега немаше да има мандат за влада... Ќе беше статус кво...
Јебеш га со ваква гласачка маса ова е премија...

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
И јас истото го помислив. Се надевам Беса ќе доминира на локалниве па ќе има повеќе простор да се гонат и ДУИ.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.349
Поени од реакции
38.542
Јебемти bestgore и слични на нив сајтови. Барав информации за една сообраќајка и пак налетав на тој деструктивен сајт , таму како што можеш да си го сјебеш денот никаде на др место неможеш.:kuracc:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Драга, а бе забегана работа еј... Не е нормално кој малер ме затепа. Остај што сум си малер сама на себе, сеа и други ми се жалат како малер им носам. :cautious: Само уште некој да ми спомне дека му носам малер има со капак од шахта да го гаѓам. Па згора на сѐ, вчера го фатив фенот за коса, во раце ми рикна. Денес правосмукалкава и она отиде, полначов за телефонот исто. Лаптопов скрена. Шо раце ќе имав бре... :вонзем: Вчера како цел свет да ми коваше завера да не можам да излезам од дома и стварно у пм. Џабе, колку и да сакаш нешто, џабе.

Остај тоа, па и по логикава на професориве, може 20 минути пред полагање на испит да пишат ај сите да пополните анкета кој планира да полага и распоред тогаш, а испод чест им е да ти вратат на меил. Значи недела дена наназад планирав што како да напишам, па да пазам на правописна или печатна грешка, па со почит да се обратам... барем едно ,,ok koleske'' или слеано ,,nemoze'' да вратеше, барем некој фидбек, каков било - сеедно. Не бре брате...

Батали, ај. :rolleyes: Пред некој ден па си сонував како со пушка сум ловела птици, а тие во канџите носеле златно дабче и како на реклама јас и другаркава сме се загледале во пивото и она по грешка пукнала во авион и тој се срушил, па сме се криеле да не одиме во затвор. А бе глупости... само пиво да ти се припие.:pivo2:

Ај, барем времево е супер. Ма да ако излезам од дома гарант и ќе почне да врне. Пошто, зошто да не, а? Ај, чао. :D

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

Канита, Дуа Липа, Рита Ора, Бебе Реџа, Ера Истрефи, Арилена Ара ... си газат!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kakva pesnica za wake n' bake vo nedela vo 7 sabajle.

:angel::angel::angel:

God damn. Heaven.

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.510
Поени од реакции
37.345
...драга кајгана, баш ме интересираше која ти е најактивна тема... мислев околу темата ,,секс,, или евентуално здравје или спорт, но по разгледувањето многу се разочарав кога видов убедливо води темата Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) од 2014 до денес со цели 1680 коментари и заложби да се биде бугарин :(

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.389
@bijons лошо гледаш, во политика се работи турбо, до април-мај ќе биде прелетана.

Kajgana Shop

На врв Bottom