Draga Kajgana,denes po prvpat ti pisuvam,sigurno drugo bi nemalo ..prethodnite ti se obrakav samo koga trebase nekoja magija
Ali denes nesto specijalno ..veke nekolku meseci imam bolki u ramoto,i ko covek koj ne ide po bolnici i lekari,denes si otidov do kaj Turan u Kapistec,za covekot imam slusnato i porano,al denes se odluciv i bev,covekot ko i sekad,e malce po aroganten,ti gi pleska rabotite vo lice,i ko od sala na lugeto ke im veli deka nabrzo od bolki ke umrele ..to sto mene me napraj da pisam,bese edno cupe ..
Ja onaka,ko od priroda,si vlagam,ni desno ni levo pogled ..si cekam red,i onaka cupeto pocna da se gali so decko i vo prisustvo na eden kup luge ..i onaka eden
pogled,se stopiv upm ..ona bese
..na sekoj baknez so decko i ke pustese i po eden pogled
.
I dojde redot na decko i,si vlaga u sobickata,ona se razmrda uste pojke,se rastegase na stakloto sto bese pozadi mene,si naprajv mesto ona uste pojke da se pokazuva ..a ja se stopev,ko margarin na sonce,onaka bukvalno,se tresev ko ...ova prvpat mi se ima sluceno,nekako nezainteresiran deluvam u vakvi slucaevi,koga ima narod i po vakvi slucki,no denes nekako ..
Decko i bese si nekoj rakometar u obid,ona po konstrukcija na teloto istoto,no nekoj napagac,takvi butovi
..stomak i se ..onaka prirodno ubava,bez sminka,prosek 10..ko crvenokosa,bez maani .
I nejze i bolelo,prstot,angelce
Taman ja se spremav da se soblakam sto mi dojde redot,ja si vlagam u sosednata sobicka,ona ide da vidi kaj me boli ..bi me oprail celiot ..to so sigurnost,onaka so edno kacuvanje .
Si ojde cupeno,bez da i doznam ime,ni od koja naselba il slicno,al vazno od sabajle me poremeti ..onaka me tresna od zemja ..otkako si zavrsi majstorot so mene,mi sepna u uvo za cupeto,i toj sigurno primetil,a i toa so raztegnuvanjeto pred mene ..bi dal se da ja vidam uste ednaska,nisto pojke ..
Daj boze sledniot pat da ja vidam pak ..i ja imam uste nekoja terapija a i decko i .
Nemam ambicii il slicno il bi ocekuval ona nekad da go cita ova,al bar da si olesnam na srcevo i dusava ..
Pukni srce ..
Izvinete za tresenite gluposti ..pozz
Sent from my iPhone using Tapatalk