Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
12 in the morning & im rolling with a bad bitch, baby looking good, but im thinkin bout getting rich

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.034
Поени од реакции
83.467
Миле ми текна! Знаеш ли колку внимание од јавноста ќе привлечеме за нашиов квиз, кликови, лајкови, мајкови.... Само треба две шмизли да научат неколку имиња и податоци на памет. Али пази не да се познае апла, него да личи округло па на ќоше.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.303
Поени од реакции
21.431
Љубоморне душе могу да га пуше. :kuracc:

Си има жени што си следат фудбал, не знам што е толку чудно. Но ретки се.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.034
Поени од реакции
83.467
Никој не рече дека нема такви девојки и жени. Ја лично знам неколку.

S

silmarillion

Гостин
Македонија е лидер во регионот во Life Coach по глава на жител. Па толку инспиративни луѓе одеднаш изродени да ме усмеруваат во поубав живот божем еден живот што има што да ти кажам. Мислам дај бе касните 20 години, Сузе Турунџиева македонската Ронда Бирн :)))) captain obvious трагедија во национални размери.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.612
Прати сеа , истите феминистички движења шо протестираа против Трамп оти бил шовинист и грабал жени за пичките , сега ја осудуваат Ле Пен оти не сакала да стави шамија на главата на средба со некој муслимански лидер. :pos::pos::pos::pos::pos:

Па добро бе можно ли е толку да ја потценуваат јавноста и да бидат провидни? Дали има некој таму у пералницата за мозоци да им каже ало бе ееј не сме 14 век , луѓето веќе не веруваат во богот на сонцето и дождот. Па и оваа Џоана Роулинг , оддамна не ми се има згадено од човечко суштество за толку краток период. Во последните месеци си ја покажа цела фрустрација и инфериорност шо ја собирала како мала оти ја тепале дома и маж и ја изневерувал.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Draga Kajgana,denes po prvpat ti pisuvam,sigurno drugo bi nemalo ..prethodnite ti se obrakav samo koga trebase nekoja magija
Ali denes nesto specijalno ..veke nekolku meseci imam bolki u ramoto,i ko covek koj ne ide po bolnici i lekari,denes si otidov do kaj Turan u Kapistec,za covekot imam slusnato i porano,al denes se odluciv i bev,covekot ko i sekad,e malce po aroganten,ti gi pleska rabotite vo lice,i ko od sala na lugeto ke im veli deka nabrzo od bolki ke umrele ..to sto mene me napraj da pisam,bese edno cupe ..
Ja onaka,ko od priroda,si vlagam,ni desno ni levo pogled ..si cekam red,i onaka cupeto pocna da se gali so decko i vo prisustvo na eden kup luge ..i onaka eden pogled,se stopiv upm ..ona bese ..na sekoj baknez so decko i ke pustese i po eden pogled .
I dojde redot na decko i,si vlaga u sobickata,ona se razmrda uste pojke,se rastegase na stakloto sto bese pozadi mene,si naprajv mesto ona uste pojke da se pokazuva ..a ja se stopev,ko margarin na sonce,onaka bukvalno,se tresev ko ...ova prvpat mi se ima sluceno,nekako nezainteresiran deluvam u vakvi slucaevi,koga ima narod i po vakvi slucki,no denes nekako ..
Decko i bese si nekoj rakometar u obid,ona po konstrukcija na teloto istoto,no nekoj napagac,takvi butovi ..stomak i se ..onaka prirodno ubava,bez sminka,prosek 10..ko crvenokosa,bez maani .
I nejze i bolelo,prstot,angelce
Taman ja se spremav da se soblakam sto mi dojde redot,ja si vlagam u sosednata sobicka,ona ide da vidi kaj me boli ..bi me oprail celiot ..to so sigurnost,onaka so edno kacuvanje .
Si ojde cupeno,bez da i doznam ime,ni od koja naselba il slicno,al vazno od sabajle me poremeti ..onaka me tresna od zemja ..otkako si zavrsi majstorot so mene,mi sepna u uvo za cupeto,i toj sigurno primetil,a i toa so raztegnuvanjeto pred mene ..bi dal se da ja vidam uste ednaska,nisto pojke ..
Daj boze sledniot pat da ja vidam pak ..i ja imam uste nekoja terapija a i decko i .
Nemam ambicii il slicno il bi ocekuval ona nekad da go cita ova,al bar da si olesnam na srcevo i dusava ..
Pukni srce ..
Izvinete za tresenite gluposti ..pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Уште не ми се верува дека присуствував на предавање за твитер, нивните ,,досетки" и фори, каде што третина од времето слушав за Ина многуфина и нејзината влијателност или популарност, па уште се израдувала и пишала пост дека ја збореле на финки... јао. :D
Мене демек па не ми се верувало, што трескам глупости и јас, кога и тој што истреска за самохраните мајки стигнал на тв. Јбг, само за такви фаци ќе слушаме.

Мене деновиве ми тргна со исправување криви дрини. Ќе испишеш реферати по сабајлечки и ќе ти врати ок. Ок и на тебе. :cautious:
Ај, чао. :D

P

Patience

Гостин
НАСА открива седум нови планети со услови на кои е можно да постои некаква форма на живот, 40 светлосни години подалеку, а овде уште се поставуваат анкети од типот дали ви сметаат провинцијалците во Скопје... И на одговорот: не, не ми сметаат, анкетарот ве прашува: ЗОШТО НЕ ВИ СМЕТААТ????
Зошто???
Нека има интелигентен живот таму некаде, овде очигледно веќе го нема години и години наназад.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
Не знам дали сте имале можност да сте ја сретнале (тие што сте од техничките факултети веројатно бар еднаш сте ја виделе), ама постои една баба која цело време се вртка околу Драмски, Тинекс (Карпош 2), се надевам не му е баба на некој од членовите тука, па да се навреди, ама бабава е урнебес, да не знаеш дали е за плачење или за смеење работава, еве за што станува збор накратко во моите неколку средби со бабата...
Најпрво еднаш кога одев на факултет гледам како бабава прво му се буни на таксист нешто, и прво си мислев нешто овој каснел, оваа многу го чекала, ама како се приближувам се случува следново.. Бабава станува побртуална и почнува да го пцуе (да не цитирам) таксистов, кој застанал на тротоарот чекајќи некој што викнал такси. На бабава и сметало најверојатно тоа што е на тротоарот и што ќе треба да го заобиоколи за да продолжи со одење, и кулминација беше кога почна да го клоца возилото и бесно да пцуе, шоферот така не знае што да праи, мислам како да запали за да ја помести колата. Веќе ги одминав и не знаев што следуваше понатаму, ама само знаев дека бабава “не е баш токму“. И после една недела ми се дешава и најлошото, и јас имав пријателска средба со бабава. Во Тинекс нели има акции нешто и отидовме да зеам на пауза меѓу предавања нешто од дома што ми рекоа (омекнувач мислам) плус да си зеам нешто за пиење, и така во еден момент другарка ми вика дали има нешто на увото (црвено и било нешто) и само бабава улетува од еден до друг крај на Тинекс и се издерува “мочковци едни нема тука тоа да ми праите, не дур сум јас тука“... И што да кажеш, ај што е луда, него некој што е во близина ќе мисли сме се дупеле во сред тинекс видео за мофос сме снимале... Не ни имав што да и кажам, подалеку си викам, да не ме клоца и мене, отидов накај касата и само се помолив да не ја гледам више бабава. После одредено време ја гледам пак, така ми се стемни почнав да се тресам, си реков што ли ќе ме очекува сега, за среќа бабава само гледаше во една пекара детално и бар во моментот кога јас поминував ништо не се случи. Се надевам дека тоа е и последно мое искуство и гледање со бабата. Нека е жива и здрава ама подалеку :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom