Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.904
Поени од реакции
25.249
Порано бев добра во давање совети. Знаев точно што да им кажам и како да ги смирам луѓето. Сега... празна.
Еден пациент болен од рак ми се расплака, не можев да дадам ништо друго освен да ја гушнам, да покажам емпатија и разбирање.
Од друга страна се справувам со здрав и прав другар кој не си го цени доволно животот и пробува да се самоубие.
Живот...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Нема ништо поубаво од започнување на денот со омраза :love:

ВНИМАВАЈТЕ КАДЕ ГЛЕДАТЕ Погледнете зошто оваа скопјанка ги хипнотизира мажите (ФОТО)

На светот повеќе не му се потребни Џеки чен,Џет ли,Џејстон статам со нивните боречки вештини кои ги имаат бидејќи денеска откривме нова техника на совладување на противникот со нос ина имаш конкуренција и тоа опасна навистина ќе биде тешка битка тоа што сакам да го кажам е не правете магариња од себеси,не се бламирајте патем тоа копче може да убие некого ако во еден момент попушти.

Ова меме за прв пат го сретнав кога надежта го стави овде.За горе наведената слика сеуште не постои математичка формула по која може да се израчуна колкава површина зафаќа тоа носиште.
Значи во иднина размислете за својте постапки пред да станете интернет циркус.
Секоје добро ваш whatto.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Колку провокативно и сељачко.... :facepalm:
Или сами плаќаат за да ги има по порталите или фоторепортерите го имаат сменето вредносниот систем и критериум за убава и згодна женска, па се палат на се и сешто. :sick:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.612
@silmarillion прв пат го примеќаш Жаре со Џими Фелон финтите? :ROFLMAO: Момакот цела сезона лани ја исфура со хелиум балоните , славните читат твитови , еве сега гледам и таа играта со безобразни карти.
Искрено интересен беше порано , али сега се е копи/пасте од американските шоуа од ваков тип.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Кога овој народ ќе функционира како едно цело? Непријателите ни коваат планови и истите ни ги наметнуваат за да ни ја поделат и уништат државата, а ние уште се делиме на вакви и такви, па уште и глумиме соживот со непријателот.
:facepalm::sick:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.852
Поени од реакции
10.225
Кајги преку к.р ми дојде тапатоков со рекламиве и најдов ad free кракната, раат еј

Sent from my E560 using Tapatalk

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Онаа "згодната скопјанка" си има напраено 3, 4 лажни профили од машки и женски и самата си пишува и си коментира.
:tapp::tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

D

Daedalus

Гостин
„Литература? Не бе, досадно ми е да читам книги. Мрзам историја, у средно часовите по историја и географија ми беа најдосадни. Не бе, не глеам филмови, посебно мрзам глупости и фантазии ко тоа „Стар Ворс“ и „Гејм оф Тронс“. Не сфаќам како луѓе можат да сакаат опера и балет, мене ми е многу досадно тоа. Ај не филозофирај, замараш со муабетиве за филозофија и науки таму, сме излегле пиво да пиеме, батали муабетов. Стрипови ќе читам бе, мене глупо ми е тоа. Што е со грдава музика што се пушта у кафичов (Жан Мишел Жар), ич не слушам вакви глупости. Мрзам политика. Ајде да оговараме луѓе, ајде да зборуваме за ебење цело време, ајде да зборуваме за тоа колку пиеме и што пиеме, види го оној колку е убав, таа колку јака пичка е, тој колку е грд, таа каква дроља е, вчера го згазивме тој, педерче што не служело војска, он ќе ми продава муда за бубрези, криво и' е што сум поубава од нејзе, сакам да сум богата, убава, успешна и славна, мрзам бубалици, мрзам математика, мрзам физика, сакам мотори, облечи кошула нешто, ко клошар со тоа џемперчето, не возиш кола? Уметници се наркоманчиња. Мене малце ми се чукнати тие металците што се носат во црно, ко на погреб да идат. Сакам моќ, ме мрзи да мислам, тоа што не го разбирам е глупо, забавувајте ме, досадни сте, што ќе речат комшиите, како е редот, така ќе правиш, другарка ми се излечи со цевиталија, не верувам во западна медицина, како сите така и јас, навивам за тој тим, фудбалерот X е многу згоден, маче е, се знае кога се легнува, што е ова до 6 сабајле ко вампир некој, дај шишај се ко девојче си со тоа косиштето. Уште ли играш игри на компјутер ко мало дете? “

Kajgana Shop

На врв Bottom