Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ti tie idea za extra uslugi treba prakticno da i gi pokazes fino lepo, Happy hour so makedonka ;)

Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
Ова изгледа ќе ми биде најтапа роденден после многу години..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.831
Поени од реакции
17.777
ДК

Роденденот т.е. вчера пред 12 до кај 5 сатот наутро не знам како го поминав знам дека бев пијан до немај каде 30294023 глупости напрајв само на кој се сеќавам. Секако позитивни, тоа тие кајги остарев и јас беќар станав :D. Денес цел ден катастрофа прво ме застанва млада џандарка да ми се дери оти сум ја остајл да свири на свирче (цел да и го свирнам) пола саат и оти сум ја пропуштил старицата на пешачки (да да и тоа се деси).... И јас фала богу како шо си знам прва реакција - не викај не викај, глата ме боли не пишти. Збесна кутрата а јас со татко и мн живеам за срамотa само таја не знај :icon_lol:. После за малку ќе ги загинев сите пари, на крај застанав до пекара да земам кифли, се враќам мечето неќи да запали акумулаторот 0 кој знај од шо o_O а нов е да му е.....

И ете ме вечерва да ти пишам тебе да не те пропуштам одамна си неаме пишано да знајш дека ми те мислам не те заборајв. За ова другото почнав да прогледвам со реални очи ајде ќе биде само време.

И да одвај чекам Понеделник се враќам на тренинг имаме ММА, BJJ и Нинџутсу ова недела :vozbud::vozbud::vozbud:

Те сакам :love:

ДН

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
93 - ти ден како сум татко :) Недела, ден на Сонцето, ден за одмор и ретроспектива на овој луд тобоган наречен живот.

П.С. На мојот 93 - ти роденден, мојата ѕвездичка ќе има 56 години :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Одиме на Вуко Каров куп, на састанак викам секој по една лопата во автобус и Кавадарци ако прашаат шо, че пошумуваме :icon_lol:. Да не сум се заебавал со сериозна работа :icon_lol:, е ајде де екстремен спорт ми е навивањето мене шо :icon_lol:.

Од сабајле сум располежен не бива ова :pos::pos::pos::pos::pos:.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Има такви луѓе со кои кога ќе искочиш се осеќаш пријатно, се осеќаш дека доминираш, се осеќаш преубаво како во некој посебен свет, играш, пееш, се веселиш и кога ќе се вратиш дома целата таа забава ти фали. Но има и некои луѓе кои животот уште не го сфатиле како борба и се чекаат на готово. Со таквите кога ќе излезеш треба да укажуваш, да им докажуваш, да ги советуваш за банални работи, да се има префрлувања во муабетот..........., едноставно се има една напната атмосфера која најмалку треба да постои кога си излезен надвор за да се одмориш од работните обврски.

На овие вториве луѓе стварно незнам како да им укажам дека треба да се променат, и тоа најпрво за свое добро, па за доброто на останатите.

:sick:

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.069
Поени од реакции
2.582
@Кеплер Хахаха не брат не сум еден од овие, @Techguru Иако е заебанција видеово има милион вакви случаи у курац...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Која пожарна ажурна ја ијаме м.м.е дур го врзат цревото, па дур пуштат вода отиде станот на комшијата, за жал и на тој над него, уф језиво чувство е да гледаш како се ти оди во рок од 10 минути, срцето во грклан ми отиде... Уште една причина зошто ќумбиња, шпориња на дрва, печки на плин, а сега гледам и бојлери на плин никад у живот нема да користам, па колку сака поевтино нека ме фаќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom