Рмбаш како црнец секоја ден за солидна плата тргаш пари настрана за долго планираното патување у Италија,и така вечерва со другар(комарџија) идеме и седина он на апарати,во мене имав 2-3 илјади и реков ај ќе му ставам 100 да си ја видам среќата(играв и порано али немав играно скоро година).И наеднаш пука 600 денари и одам јас ги подигам и му велам ајде ќе одиме ќе пиеме по едно пиво,со последните пари фаќа тој 5 илјади и нешто почна да ме тера пак да му ставам,и почнав една стотка друга трета па 500 па 1000 и на крај дури кога ги играв последните 30 денари почна да ме фаќа паника и кога ги изгубив и нив застанав како статуа и се мислев што да правам,другаров си замина дома и јас со трчање исто дома и ги зедов сите пари што ги имав собрано околу 400евра и почнав да ставам по 1000,кога ми ги зеде повеќе од пола почнав со она стандардно колнење на сите што играат дека ако се вратам нема веќе никад да седнам,дека ќе правам хумани дела,но џабе после 3 сати застанав и седев така неколку минути,сватив дека ги изгубив сите пари што ги имав дека цел труд што го вложив го ставив во тие проклети апарати,и сега после неколку саати сеуште сум збунет и си го замразив животов.