Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Кајги, прееска ја гледам рекламата за Хајнекен со оние типките што пеат I need a hero, и ми текнува една забегана работа - замисли колку јако ќе звучи ако кај некои песни наместо hero (хиро) си пееш Киро... Па ќе имаме:

I need a Киро...

I can be your Киро, baby....

And they say that a Киро can save us....

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.069
Поени од реакции
2.583
Рмбаш како црнец секоја ден за солидна плата тргаш пари настрана за долго планираното патување у Италија,и така вечерва со другар(комарџија) идеме и седина он на апарати,во мене имав 2-3 илјади и реков ај ќе му ставам 100 да си ја видам среќата(играв и порано али немав играно скоро година).И наеднаш пука 600 денари и одам јас ги подигам и му велам ајде ќе одиме ќе пиеме по едно пиво,со последните пари фаќа тој 5 илјади и нешто почна да ме тера пак да му ставам,и почнав една стотка друга трета па 500 па 1000 и на крај дури кога ги играв последните 30 денари почна да ме фаќа паника и кога ги изгубив и нив застанав како статуа и се мислев што да правам,другаров си замина дома и јас со трчање исто дома и ги зедов сите пари што ги имав собрано околу 400евра и почнав да ставам по 1000,кога ми ги зеде повеќе од пола почнав со она стандардно колнење на сите што играат дека ако се вратам нема веќе никад да седнам,дека ќе правам хумани дела,но џабе после 3 сати застанав и седев така неколку минути,сватив дека ги изгубив сите пари што ги имав дека цел труд што го вложив го ставив во тие проклети апарати,и сега после неколку саати сеуште сум збунет и си го замразив животов.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пеи Дарко Филиповиќ, ху да фак из Дарко Филиповиќ :icon_lol:? Стварно не знаев оти не следам јас телевизија и меинстрим шоуа. Ама пак затоа слушам во ден или два по една аудиокнига. Алкохол чад од цигари, да се пуши во биртијата :icon_lol:, и не е само шчиптарски или коцкарски ексклузив :icon_lol:, а џупката му мешаше на кур....

Кој има храброст вака да пристапи на женска личност, трезен свесен јас тоа го пробав и го можам како предзивик, и стварно страшно е само ако те боли кур за туѓо мислење, ако не те боли кур како мене секој го можи, ааааа секој нема шанси треба мадиња :icon_lol:. Пристап како на видеото, тивок пристап :icon_lol:.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Wake n bake!

Последно уредено:

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.393
Поени од реакции
3.607
HAAHAHAHA ne mi se veruva kakva prikazna procitav pogore.
Klasicna low IQ raja. Tazno.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Знаеш ли што? Ќе си купам крос мотор чисто да знаеш.

Сакам пошто разгледував по планиниве какви патеки има за возење ауф едвај чекам. :свиркам:

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.187
Поени од реакции
3.434
Предмалку ја започнав сезоната на трчање, ама не успеав да си ја исполнам зададената цел,
планирав да истрчам 13 круга, ама стасав до 8 и крахирав мастите ми ги изеде мразот и немам енергија, седнав да одморам ми пристуде и си појдов,

темпото истотака ми беше катастрофа некој 2 минути по круг ме фати, со други зборови УЖАС,
ајде јас што трчам трчам, ама и оноа моето дебело куче цело време одскакаше до мене, место да се истргне на тревата и да ужива.

Целта која си ја задавам е до другата недела да истрчам 13-че за помалку од 20 минути, па ќе видеме дали ќе се пофалам или нема.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.560
Имам задача да дадам идеи за „екстра услуги“ во хотел за клиентите, на пример оние кои доаѓаат доцна после долго патување. Значи „екстра услуга“ за пред спиење. Единствено нешто на кое мојот перверзен мозок може да се сети е happy hour со Тајланџанка. :icon_lol:
Сериозно сега, давајте ми сериозни идеи по пп, ќе ви бидам благодарна.

Kajgana Shop

На врв Bottom