Не, не ги одобрувам неговите ставови и ги бришам сите негови постови кои не се соодветни.
Постови од христијани кои се поврзани со разобличување секти, а НЕ СЕ во соодветните теми, ги бришам, залудни се моите обиди да ти го објаснам неколку пати ова едноставно аргументче.
Сведок за мојата непристрастност се многубројните казнени поени кои ги имам доделено на атеисти, некои од нив биле опоменати, други собрале доволен број на казнени за да бидат банирани, а ти ете си жив и здрав без бан што е уште еден од доказите дека критериум за тоа дали некој ќе биде толериран ми е тоа дали ги почитува правилата, а не дали неговите ставови се складни со моите.
На пример ако ти беше доволно промислен, ќе знаеше дека твоите конструктивни и ненавредливи критики во теми како „Дискусија за атеизмот..блабла
И ДРУГИ ВЕРУВАЊА“ нема да бидат избришани.
Ти доби казнени пошто пишуваш во тема за ВЕСТИ, став, колумна, пишана во брзо време што укажува на фактот дека си неспособен да диференцираш верски вести од колумна пишана во брзо време која е поврзана со верски тематики, а тука јас не можам да ти помогнам и искрено жалам околу тоа.
Ќе пробам да ти го цитирам најкруцијалниот дел од
постот на exilemk...
„Темава ќе служи како збирка на последни случувања од областа на религијата но не и за дискусии!“
Невски доби казнени, а потоа банот автоматски следеше (му се собрале 10) бидејќи пишуваше ТУКА за тоа колку е опасна Телемата и покрај тоа што пишав дека ова не е место за тоа.
Колку за информација, Телемата и све што е вклучено во истата ми е на мене исто толку бесмислена колку и религијата во која веруваш.
Жалам што не можам да ти излезам во пресрет, но не верувам дека е проблемот во мене, за што е доказ евиденцијата која ти ја наведов погоре.
@Androdaira беше банирана поради казнени добиени од моја страна. Јас комплетно се сложувам како личност со нејзините ставови, а нејзините исмевања на религијата во која веруваш ми се интересни. Но, како модератор јас тоа го казнив.
Од друга страна, ти како личност искрено си ми антипатичен, одбивен и немам позитивни ставови за твоите верувања и твоето резонирање, а како што гледаш, не си баниран.
Поголем доказ од ова за мојата непристрастност нема да најдеш никаде.
Ако продолжиш да спамаш на темава без објективни поплаки или прашања, ќе бидеш баниран од истата.