Дочек на ракометарите

В

Вори

Гостин
Абе остајте ги хероите....за нив е лесно.....него кажете ми вие што ќе се случи кога Шундо ќе излезе на бината???
Аплаузи и извикување на неговото име,без разлика на се,тој беше селектор на репрезентацијаа која е петта во Европа.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Аплаузи и извикување на неговото име,без разлика на се,тој беше селектор на репрезентацијаа која е петта во Европа.
Да точно заради тој селектор сме петти....а со друг можевме да бидеме и во финале.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Да точно заради тој селектор сме петти....а со друг можевме да бидеме и во финале.
Хахаха...Според мене не им треба тренер тука е Лазаров да им каже што да се игра :)
Шундо е онака колку да праи гужва на клупа :pos:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Хахаха...Според мене не им треба тренер тука е Лазаров да им каже што да се игра :)
Шундо е онака колку да праи гужва на клупа :pos:
Шундо има авторитет,само колку да им каже какво е времето надвор.....за другото Кире е тука.

п.с Ако може некој од вас да направи демотивација....кај што Шундо на тајм-аут им вели дека надвор е ладно, и дека може и снегче да провее.А на главниот дел со големите букви да стои "стручните совети на Шундовски"

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Да ни беше Червар ја сигурен сум дека ке бевме во финале,ова ни беше шанса која ја испушивме за медал.Со такви играчи и со ваква публика финале ке беше обезбедено,али тоа е јбг! Шундо направи доста грешки,првин незнае кога да побара тајмаут а второ незнаеше како да го чува Хансен кој сам не победи!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ne go branam Shundo ama na forumov Chervar ko bog se gleda a koj prati rakomet znae deka nekolku utakmici so Metalurg gi zaeba i deka go izbrka Stole od Metalurg. Da bese ke bese muabetive od uvek mi bile po malce glupi.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не ја префрлајте цела кривица на Шундовски, демек ако побараше тајмаут чаробно стапче после тајмаутот, не е тој крив шо изгубивме со Данска, све се тоа искусни играчи кои би требало да знаат како во таква ситуација. Да ја чувавме топката до пасивен боље него тоа шо го изиграа. Кире шутна бај д веј

А

Анноун

Гостин
јас пак мислам дека ако беше Червар , ќе се скараше со Лазаров и ќе се поделеа играчите на два табора во нашиот тим и ќе отпадневме уште во групата со 3 порази !

мислам дека го направивте Червар светец , доста беше . Не знаеме што ќе се случеше ако беше Авторитетен селектор на кормилото , може нашиве подобро функционираат вака , кога можат како сложни браќа на тајм аут да си поделат совети , исто колку и тренерот што ќе им посочи од клупата за да корегираат некои грешки кои ги воочил .

Утре слушнав минус температури , ама одиме на плоштад . Мора да му кажам на Борко дека не требаше да шутира на гол против Данска при водство од 6 разлика :pos:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Не би било добро утре да се исвиркува Шундо , сепак не се покажа лошо во глобала.
Никој не ни е крив што имавме таква среќа во последна секунда со Данска да примиме гол и да не отидеме во полуфинале , тоа е тој фактор среќа кој ни фалеше , да завршеше нерешено ние ке игравме полуфинале .
Се на се , мора да се подржат сите , 5то сила во Европа не е малку .;)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Каков е таков е, мора утре и него да му се даде аплауз, нема смисла да се исфиркува.
Иако лично јас не го сакам за селектор понатака.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Глупо ќе е да се исвирка Шундо, не зезајте... :)

Мене ми е страв кога Столе и Кире ќе излезат, ќе не обвинат гејчиштана дека правиме воена парада. :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ne go branam Shundo ama na forumov Chervar ko bog se gleda a koj prati rakomet znae deka nekolku utakmici so Metalurg gi zaeba i deka go izbrka Stole od Metalurg. Da bese ke bese muabetive od uvek mi bile po malce glupi.
Верувам дека после ова што го виде од Столе не му е сеедно на Лино, иако веќе му е касно да се кае.

Сепак некако неможам у иста реченица да ги ставам Лино и Шундо, можеби грешам душа али Шундо ептен ми е лаик што се вика.

В

Вори

Гостин
Се се сведува на претпоставки.Не можеме да знаеме,нели? :)

Не дека го бранам,ама што е реално,реално е.Збунет беше,лоши одлуки донесуваше,го пцуевме и слични ствари,ама сепак е наш.
Како би било сега,сите на плоштад да дадат аплауз за Кире,а за брат му Филип да биде штама?
Глупаво,затоа што ова е успех на целата македонска репрезентација,без разлика кој како играл.Почнувајќи од Шундовски,завршувајќи до физиотерапевтот.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Нешто најдебилно што може да се случи на дочекот е тоа Шундо да биде исвиркан. Би ги замолил сите кои планираат да одат на дочекот на ракометарите, да дадат аплауз за сите подеднакво без разлика на тоа кој колку е заслужен.

Kajgana Shop

На врв Bottom