Дочек на ракометарите

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Епа тоа бре луѓе....мене од тоа ме фаќа срам.....замислете ако почне некој да го свирка....ќе потонам у земја,макар и дома да го глеам.:)

В

Вори

Гостин
Епа тоа бре луѓе....мене од тоа ме фаќа срам.....замислете ако почне некој да го свирка....ќе потонам у земја,макар и дома да го глеам.:)
Нема шанси.А да се деси такво нешто,тој што свирка да е до мене,тоа свиркање би му било последно.
После ќе јаде пица со сламка...и то.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Нема шанси.А да се деси такво нешто,а тој што свирка да е до мене,тоа свиркање би му било последно.
После ќе јаде пица со сламка...и то.
А да му напраиш
Will It Blend :pos:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ма не ми се верува да биде исвркан Шундо, во тие моменти на радост се заборава на се што погрешил.
Само да не каснат ракометарите, зашто ќе се мрзне тогаш на граница :D.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ма не ми се верува да биде исвркан Шундо, во тие моменти на радост се заборава на се што погрешил.
Само да не каснат ракометарите, зашто ќе се мрзне тогаш на граница :D.
Не, никогаш не се заборава што погрешил.
Ќе биде дочекан со аплауз беше дел од нив и толку за него. Се гледаме на плоштад :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе какво свирече какви глупости, во таа еуфорија после нема да се знае кој повеќе ќе се дере.
Ајде дечки се гледаме на плоштад, па нека биде исто како со кошаркарите што беше.

K

kaiser soze

Гостин
Инфантилно е да се помисли да се исвиркува Шундовски,а не пак да се стори тоа.Во ваква атмосфера,со ваков успех кој без сомнение е најголем во ракометната историја на државава,не ни се потребни такви будалаштини.Успех кој не бил постигнат ниту со Ѓукиќ,ниту со Тута,најмалку со Вујовиќ кој после поразот од десеткуваната Словенија во баражот за ЕП2008 ни тврдеше дека `Толку ни е силата` и како не сме можеле да го надминеме психолошкиот момент.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Стварно незнам кај толку ја гледате кривицата на Шундо, толку екперти излеговте за машки ракомет одма знаете кој направил грешка, да не беше Шундо немаше да бидеме ни 5то.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе сега кога дојдовме 5-то заборавивте на грешките, ама сепак Шундо кога противникот ќе сменеше тактика, немаше решение на тоа, среќа што играчите се повеќе од искусни веќе и дури кога противникот ќе избегаше успеваа да го стигнат.

п.с Шундо не е директен виновник што можевме повеќе, така да нема зошто да го спомнувате.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ракометарите одиграа одлично. Мора да се оди на дочек. Шундовски не заслужи ништо. Не тактизираше добро. Имаше многу грешки, Кире излезе подобар тренер од него.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хм, некако амбициозен ми е временскиов план ама ај да видиме. Јас одам да ги шречекам пред бисер па на плоштад :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom