Дочек на ракометарите

P

PewDiePie

Гостин
^ Пандев кај е неписмен уште заборавил Македонски да зборува,секој втор збор му е ееее денес еееее мислам еееее глуп си еееееее :facepalm:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Рашири малку то објективот, да се види колку луѓе ги пречекавме. Нит пласман нит медал ме интересира додека ги гледам како гинат на терен за Македонија:cuc:

Грандизоно!!!​

Безвременска фотографија​

+​

Видео гратис​

One nation MACEDONIA ♥ !
П.с Ако нешто остане за сите времиња, тогаш секако е " Господ да чува и Борко да брани ":cuc:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517

2:38 до крај <3 жива легенда, за вакви моменти се живее луѓе, нека бидат што почести и не дозволувајте некој да ви ги уништи.ЛЕТОВО ЌЕ БИДЕ ЖУСТРО!

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Нема потреба национално да вреѓаш. Остај ги форумашите питу гули кур ми гули и другите за тоа.

Или ти си глуп ко нив.
Ооо Миливоје, ти писменост недофатлива. Полека прочитај си го постот заради кој те цитирав и ќе сфатиш дека воопшто не те навредувам, на никаква основа. Твојот фашизам го толерирам само за да ти се смеам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Me nervirase samo toa sto koga slegoa od busot igraorci dojdoa do niv i se izmesaa, ostavi gi be neka pominat samo oni, guard of honor da im napravime, ko pecalbari da mu se snevidi :)

I od televiziive odma pocnaa da gi nosat po intervjua, cekajte be luge, nespani se 48 saata, poleka.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 21:30 ---
P.S. Inace gledam za ordenot ste praele muabet - Da, tocno e, samo Kire zasluzuva od tuka, ama koga ke vidis deka na emirot mu dadoa neso slicno vakvo :tapp: EMIROT ej, E-M-I-R-O-T, neka im dadat na site.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Криво ми е што неможев пак да идам на плоштад како во септември кога ги дочекувавме кошаркарите :(
Али добро, пред нас се и квалификации за ОИ и други првенства, им посакувам уште поголем успех, па за неколку месеци пак да ги дочекаме вака и нив и кошаркарите!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
И ракометариве се ко кошаркарите, културни и интелегентни, способни за разумен разговор.

Мене Ванчо ме изненади со интервјуто, човекот ја сечеше водителката, директно, без трте-мрте.

Фудбалерите ќе ги гледаме како отпуштаат полицајци... :icon_lol:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

2:38 до крај <3 жива легенда, за вакви моменти се живее луѓе, нека бидат што почести и не дозволувајте некој да ви ги уништи.ЛЕТОВО ЌЕ БИДЕ ЖУСТРО!
Со лични карти НЕ ама без виза ќе одиме за Лондон...Бесценето...
Пет пати се наежив на видеото....Штета Кастратовиќ што некажа збор два но од друга страна тоа ја покажува големината и скромноста....Да си жива и здрава Македонијо и уште многу победи заедно да славиме.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635

Говориве му се ѕверски и неверојатно мотивационо :)

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Баш прееска тоа го искоментирав и јас! И Борко е тука негде. Еве Кире цел говор одржа, Борко после секоја утакмица го слушав и стварно човекот знае што и како да каже. А не ко некои што не знаат ни два збора да сврзат или зборат ама со многу ааааааааааааааааааа меѓу зборови. Пример Пандев! Не можам да го слушам тој човек.
Ај не зборете така за Пандев. Нашиот Горан е наша гордост и реално да збориме далеку попопуларен од сите други. Сеа репрезентација у фудбал што ни е дупка дупка е ама Големиот Пандев си е СУПЕР ТАЛЕНАТ...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Сега гледав на канал 5 ја дадоа снимки од пред Бисер ...Ги прашуват граѓаните и еден постар човек вика: „супер задоволен сум , ама следниот пат мерак ми е со медал да се вратат и да им ги царинат на Табановце„

Kajgana Shop

На врв Bottom