Дочек на ракометарите

R

Rigel Kent

Гостин
Ај да беше интересен и смешен, ама не си.
Ама затоа досаден си, трол одамна утврдено. Мораш ли и сега пак да ни ги правиш цитрони? Грам памет да имаше, немаше да тролаш на темава и на сите поврзани со ракометарите и навивањето, но ти како тоа да ти е обврска, како на норма да си секој ден да се докажуваш што трол си.

Ко што ми гледа работава ти галиба ептен неписмен си. Да ти цртам тука не можам, ама малку памет ако ти се наоѓа во тиквата ќе приметиш дека и Иванов и Дима горе долу исто кажуваат.

Само додека не се спомна Дима на сите ви беше смешен Хорхе, не затоа што е навистина смешно туку за да испаднете интересни на уште 3-4 исти како вас кои ни самите себе не се сакаат.

Ne trosam zborovi na tebe , no eden sovet :Gledaj niz prizmata na znaenjeto a ne niz prizmata na gluposta.

P

PewDiePie

Гостин
FON University
Понеделник во 12 часот во свечениот амфитеатар ФОН Универзитет ќе се додели HONORIS CAUSA - Почесни дипломци на факултетот за спортски менаџмент на нашите херои , херои на сите млади и стари во земјава -РАКОМЕТНАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА !
После настанот има заеднички коктел во студентското БИФЕ и дружење на репрезентативците со студентите и вработените на ФОН. Ве покануваме!

Епа дечки кој е за нека повели,се гледаме на ФОН.

:)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Постовите на Blondi и колумните на Секуловска и сличните на нив не ги разбирам од една причина. Значи точно е дека имаме премногу проблеми во државава, ама која е потребата тоа во ретките радосни моменти да го спомнуваш? Секако дека ние не сме ги заборавиле, ниту пак тоа што славиме ќе придонесе да си мислиме дека ќе ги снема, ама стварно небулозно е во целата радост ти за лошото да се фатиш, како демек мора се да ти е цакум пакум па дури тогаш да прославиш?! :tapp:
Ама тоа ти е, едноставно некои луѓе немаат капацитет за радување, ееееееееј цела нација се радува, па треба да им е криво што не се дел од славењето со својот народ!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.253
Душата ми гореше од радост, јас викам вака постепено е подобро .... 5 то место па здравје боже олипијадата - бронза или сребро, чекор по чекор оти мене срце ќе ме стрефи, ептен убав пречек на момците дури и тие беа изненадени а вооедно и пресреќни, ова ќе им биде дополнителен поттик за квалификации и ЛОИ, како на друг начин ќе им дадеш желба за уште повеќе ако не вака кога ќе им докажеш дека во се сме едно и заедно?
Јас дишам за моментот кога пак ќе ги видам на терен и нив и кошаркарите, незнам кој од форумџииве имаше напишано Кире со знамето а Бо со транспрентот Македонија, ја има да плачам ко мало дете кога ќе го гледам тој момент... тоа е тоа сега почнуваме нашето време иде, и така и треба со ладни глави.

А за Блонди незнам што да ти порачам девојче само повеќе секс те спасува да се ослободиш од фрустрации и комплекси, ако па и анал дозволиш ќе достигнеш нирвана.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Столе на факултет :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе Милојко, сфативме дека за тебе ова е патетично, не мора секој ден истото да го пишуваш. Ако толку ти смета, слободно прескокни ја темава и остави не нас да уживаме во нашата “патетика“.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
он и ги донесе оние хејтерите од српските форуми ни се прае тука брат.....а всушност е еден ај да не го наречам зборот на Ш.........ист

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Зошто е патетика? Оти ги наградуваме за тоа што дадоа се од себе за државата??
Не, грешка. Патетика е тоа што на нивните плеќи некој сака да си купи мир.

Kajgana Shop

На врв Bottom