Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218
Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Ауууу ич не ми е досадно,никогаш не ми било по интересно летото.Сакам да видам како што е во новото школо нормално ама да учам НЕМА ШАНСИ.Едвај чекав да завршам а не па пак да ги глеам и слушам наставниците.
И јас исто сум љубопитна за средно како ќе биде, со кој ќе се паднам у клас, али се во свое време:) Како и да е распуст рокс!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.290
kupi si igrica i ke ti stane interesno :vozbud:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
какво досадно бе 9 месеци чекам да дојде летото и сега досадно нема шанси

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Пушти се на форумов и читај од прв до последен пост ако ти е досадно.
У школо никако едвај чекам да ми дадат сведителството и 2 месеци да не мислам на школото.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Какво школо бе какви бакрачи ... арно ми е дома :):)

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Досадно да, знае да биде. Ама у никој случај не би сакала да одам у школо. Шо, поарно да не ми биде тогаш ?

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
ииии...Јас едвај дочекав лето.
Досадно?!
Нееееее...
Или па подобро да ми е досадно дома одколку да скапувам у школо :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ма никогаш не ми е досадно.А и некогаш тоа да се случи сигурно нема да посакам во училиште да одам.Има многу интересни работи со кои може човек да си го потполни времето и да не му е досадно.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
И да ми е измачувачки досадно последно нешто на кое ви се сетила е школото.Има далеку поинтересни работи од тоа...Кога завршив со школо ,јес да имам вишок време,спијам повеќе одошто треба ама бар знам дека не се измачувам да станувам,да гледам непожелни фаци и слично.Сеа имам доволно време да си се посветам себеси,трчам,читам книги кои МЕНЕ ми се допаѓаат,се гледам со дечкото кога ќе посакам,одам на кафе без предрасуди и без размислување дека сум во школо и дека треба да учам....едноставно се е полесно кога нема школо:pipi:
Е сеа не викам дека ни најмалку не помислувам да одам во школо,или ни најмалку не ми се оди ама не до тој степен кога ми е доасадно да помислам на него,треба одмор малце....повеќе!Затоа максимално ќе си го искористам летниов распуст:helou:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
хаха досадно дома НЕ а па у школо да идам НИКАКО лудак:pos2::pos2::tapp::drk::pusk:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
аааааа камо 9 месеци дома да седам, за све си имам време и за шеткање и за спорт пффф најбоље... факт е НЕ ШКОЛО

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Пукаат некад досади,али боље дома него да ме замараат у школо:smir:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
поарно дома досадно(мада шо не е) отколку во школо(да учам) а онака ко шо одев од разонода во основно можи

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Искрено ич не ми е досадно дома..секој ден ми е организиран :vozbud: супер ми е :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom