Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Требало порано да мислите:smir: затоа некои паметни по некои предмети си оставија единици и сеа си идат на полагање денот е исполнет така:helou:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Какво школо бре :ija:.Поарно ќе цркам дома од досада,него ли таму да ги слушам сите тие “препаметни“ луѓе,уште малку фали мозокот да им истече.Вака дома барем можам да си најдам некоја занимација,а во школо баш и немаш друг избор освен да седиш како статуа и да слушаш некој уште рано по сабајле како ти дели памет.:uvo: Никогаш неможам да се наспијам како човек,во школо одам полузаспана и да си го скратам тоа сега кога едвај дојде распустов...НЕМА ШАНСИ!

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Воопшто не ми е досадно, поголем дел од денот сум излезен. Дома сум многу ретко, само кога е пекол жешко, и навечер после 1,2. Така да, не е воопшто досадно ако си знаеш да си испланираш и убаво да си поминиш, а ако се седи 24/7 пред компјутер, нормално дека че биди досадно.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Требало порано да мислите:smir: затоа некои паметни по некои предмети си оставија единици и сеа си идат на полагање денот е исполнет така:helou:
Е идат... и многу е лошо да ти кажам право... :toe:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Е идат... и многу е лошо да ти кажам право... :toe:
:icon_lol:
Знам брате идам ја хаха хемија ме остави 5 дена идеме на школо сеа по 1 час имаме дополнителен и понеделник полагаме комуњарка е таа не ме пушта намерно :nerv:
Он топик
де бе штотоку почна распустов одма ви е досадно ? има многу работи што може да се прават во лето мене ќе почне да ми недостига школото т.е другарите ама јули-август

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Абе исти к*рац и кај нас, само ја два предмета сум оставен, се надевам еден дека ке го пројдам у јуни а другиот... а тоа за овие шо им е досадно :tapp:... еве мене ми е криво што неможам да излезам, па макар и да можам да излезам некое време од денот, пак помислам на јуни-август и нема шанси...

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Мене не ми е досадно, баш супер ми е :) При средина на август некаде ќе ме фати носталгија.

M

Mr.InF3ction

Гостин
денеска бев во школо за оценките и i kinda missed it ... сите шеги и настани што се случуваат со другарите ... да немаше испрашувања ова она цел живот би одел во школо

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Досадно?... никогаш... добро знам да си напрам да не ми е досадно и по дома и кај и да сум ... ми недостига класот II-8 многу ми недостигет тие сите глупости шо се дешаваја ама и летово сигурно не седам да се пулам в таван секогаш прам нешто одам некаде нонстоп не знам како кога е досадно:toe:... :helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Фааккк скул....вери симпл :helou:

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
мене ич не ми е досадно, по цел ден на проба си свиркаме со бендот се зафркаваме. Навечер излегуваме , кога се вратиме на мсн цел ноќ и така не е досадно уопште

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Досадно ми е да, но сигурно не помислувам забава да најдам во училиште. Едвај чекав да завршам и сега конечно завршив и јас да сакам да сум во школо хмм...:nenene:. Летото кога бев осмо за прва многу сакав да одам во школо затоа што сето тоа ми беше ново исл., но сега и не баш. Сега се што сакам е никогаш да не заврпши распустот.:baeh:

S

stefi

Гостин
Ne mi e dosadno, ama mi nedostiga shkoloto zatoa shto u shkolo preku godina sedev od 9 do 7 vecher i se sho praev u shkolo praev zaedno so drugite pacient. Jako e !

T

TaMчЕ

Гостин
Ауууу ич не ми е досадно,никогаш не ми било по интересно летото.Сакам да видам како што е во новото школо нормално ама да учам НЕМА ШАНСИ.Едвај чекав да завршам а не па пак да ги глеам и слушам наставниците.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Брат ја одвај издржав да заврши годинава...

Kajgana Shop

На врв Bottom