Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218
Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Не ми е ич досадно ( до душа дома само спијам...) за школо неќам ни да слушнам така да изгледа свидетелство у септември ке идам да си земам (како лани) :toe:

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ма нее :)
Доста беа 9 месеци училиште..време е малце да се одмори :)

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Па право да ви кажам ми се оди но само првата недела,после професорите почнуваат да го ТУПАТ!!!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ко ќе помислам сеа дека иаме уше само 2 недели до почеток ми иде да се убијам:nesvest:
кој ќе стануе па рано секој ден,кој ќе ги слуша она професорине као ти објаснуваат некои формули,лекции............кој ќе слуша како мрчи класната шо сум каснел на часови,шо иам мн изостаноци итн итн...........

али па од друга страна има и некои добри работи,као зезанциите на час,бегањето од часои(посебно тоа)!!!!!можда и само за тоа "идам" у школо:pos:,дружбата со сите супер деца шо ги знам од тамо

али ипак е боље распустов,некако мн брзо ми пројде,мислам ко вчера да беше 10 Јуни:toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Досадно дома уште подосадно на школо и така.....
Абе ќе биде интересно на распуст ако има што да се прави,друштво,забави,познанства,глупости....ама се тоа па тоа,од време на време ќе мсне некоја искра надеж за нешто ново и интересно и тоа е се....

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ако ви е досадно земете правете нешто не седете пред ком по цел ден...
сега кога завршив ми фали многу посебно дружењето со сите...
но и тоа мине..

U

UniqueGirl

Гостин
Ми се идее:pipi: си го сакам друштвото, големиот одморр..ми фалат :)

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Ми се идее:pipi: си го сакам друштвото, големиот одморр..ми фалат :)
Јас спротивно, dobro sea и мене ми фали големиот одмор, но да има како ќе си го продолжам одморо уште 2 месеци:):):)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Да многу е досадно дома,во школо е поубаво со друштво се зафркаваш со наставници итн....:pos2:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Во школо ќе се насмееш нешто, муабет ќе си направиш...дома ништо! Со исклучок кога испрашуваат.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Досадно ми е затоа што си го сакам класот премногу и ми фали дневната доза на сарказам, иронија и црн хумор упатен на сметка на професорите или забеганите фаци. Секако дека се гледаме, ама не е тоа тоа.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Досадно им било бе. Ништо не ви се погодува:pos2:
Земајте читајте малку. Туку што зборувам јас, кој чита денес лектири? А за други книги да не прам муабет.

:pipi:
повише читаат книги него лектири

Kajgana Shop

На врв Bottom