Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Досадно им било бе. Ништо не ви се погодува:pos2:
Земајте читајте малку. Туку што зборувам јас, кој чита денес лектири? А за други книги да не прам муабет.

:pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Или пак, билтенче. То биват, нели златна? :back:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
мене ич не ми е досадно,секој ден на плажа и после излегвење. Сеа последниве дена ми се здосади малце зш исто е секој ден,ама ај...ваљда ќе се десит нешо интересно

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Абе како може за распуст досадно да вие ? Нели со душа го чекавте??
Сега па досадно, јас не сум се прибирала за време на распуст, ептен супер сум си поминувала и дури малку ми беа три месеци. Ајт незнаете како да си напрајте да ви биде интресно и најубаво на свет.:nesvest:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хаха, има тука нешто... гарант некоја цура која може да ја види само на школо и затоа сега врие за да тргне на школо :pos:

p.s знам како е де :kesa:

p.s.s јави и се да се најдете малку и надвор од школото ќе видиш колку поубаво е

Член од
6 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
hehe kako mozi we da ti bidi dosadno...priseti se na onie 9 meseci kako te ma4ea na shkolo pa da vidam dali 4e te fati nostalgija tamu da se vratis
moj sovet najde nekoe novo hobi...koga e +40C nadvor eve ti ja kajgana :)..druzise so drustvoto i sl.... odmor,plaza,zenski brkaj,nova ljubov ima bilion raboti so mozi da se pra vo leto :helou:iskoristi gi ovie tri meseci odmor 4e imas devet za u4enje-ne mu ja misli mnogu na skoloto pobrzo se starej :pipi:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Колку и да ми е досадно дома, желба за посета на факултетот немам.

Член од
6 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Досадно им било бе. Ништо не ви се погодува:pos2:
Земајте читајте малку. Туку што зборувам јас, кој чита денес лектири? А за други книги да не прам муабет.

:pipi:
oti we so e na odmet vo najgolemite zestini da pro4ita nekoja dobra kniga..moj sovet pro4itaja Twilight...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ааа ич не ми е безработно летово досега. Ме стрефија жетви, копање лозје, белење на станот, перење теписи (папучар):). Сепак наоѓав време да гледам ЕП, да прочитам две книги, да играм на компјутер, да шетам навечер. Досадно ќе ти биде само ако немаш со нешто да си го пополниш времето. Спиј повеќе, читај книги, гледај филмови, излегувај со пријатели, оди по гости кај нив и кај роднини, најди некоја игра што ќе те заинтересира (ако си по стратегии, моја препорака Rome: Total War), земи вежбај нешто, прави склекови и стомачни, па после спиј! Искористувај си го слободното време!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
не сеа не ми е досдно онака одмараш спиеш до колку сакаш по некое време ке ми се оди на школо за да се смееме зафркаваме ама па коа ке почнеме пак дома ке сакам :helou:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
А бе зае..те секакво посетување на школо, бидејки само со себе носи обврски ,односно, учење. Седете дома читајте книги ако толку вие до читање. Одмарајте лугеееееееее. Не можам да ги смислам бубалиците кои трчкаат низ училиштето, се натпреваруваат мегу нив и лижат г.. на професорите за едни глупи петки.:bip::bip:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Досадно ми е од 2 до 6 напладне.Потоа губам желба за школо, се губи и досадата:helou:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
луѓе, на вас убаво ви е на плажа, со женска/дечко, кафенцето енд стаф, а на нас како ни е во скопје??? или во некој друг град кај шо нема езеро??

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Хаха, има тука нешто... гарант некоја цура која може да ја види само на школо и затоа сега врие за да тргне на школо :pos:

p.s знам како е де :kesa:

p.s.s јави и се да се најдете малку и надвор од школото ќе видиш колку поубаво е
сТрам му е...:coffee:
бтв... мене какви кризи почнаја да ме фаќет ко напрајвме матура (на свадбата мислам...)...мислев ќе полудам дек сме завршиле и дек немат појќе школо и све шо е пропратно али помина то...
понекош ко ќе ми текнит колку беше јако пак ми се ојт али... то е...:nesum:
а вие шо имате уште годоини за одење не гледам причина поради која би сакале порано да ви завршит одморов...:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom