Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
кога сум у школо сакам дома, и обратно....у школо би одел секој ден али да нема испрашувања и тестови...нека предаваат професорите, нема да ги слушам...
Хеее во нешто се сложивме:pipi:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Сега сакам да си завршам, после нема да ми е досадно да си завршам на мир без полагање ово оно и после веќе ке нема школо за мене ама мислам сега одморот летото не ми ни малку досадно, :toe:

I

Ivan_FBI

Гостин
Има досадни денови, ама сепак ќе се најде интересно нешто што да се прави, еве сега ќе посакаш да дојде време за школо, ќе почне школска година ќе помине 1 недела и пак ке ти ск*рчи школото и ќе сакаш пак распуст... :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
сакам нашколо зш ова год почнувам средно и да видам како е:pipi:ама пусто не ми се остават летово

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.133
Поени од реакции
1.740
лол ич не ми е досадно просто кажано

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
сакам нашколо зш ова год почнувам средно и да видам како е:pipi:ама пусто не ми се остават летово
напочеток, првите 2-3 дена досадно, едвај ќе чекаш да си дојдеш дома...тоа е ако незнеш никој од новосоздадениот клас...
(барем мене така ми беше)

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Има досадни денови, ама сепак ќе се најде интересно нешто што да се прави, еве сега ќе посакаш да дојде време за школо, ќе почне школска година ќе помине 1 недела и пак ке ти ск*рчи школото и ќе сакаш пак распуст... :)
Така е :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Многу исцрпен пост.

Колку само не ми се оди во школо, ај што ќе бидам 4та и таа ќе ми помине за секунда и веќе ќе ги нема зезанциите од школо.

ПС. Постов го пишував цели 15 минути, воедно присетувајќи се на некои моменти и жалејќи тоа што ќе бидам 4та и толку од средното.:(

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па ми се иде у школо само ради заебанциите шо ги праиме секој ден со мојот одлепен клас. Ама годинава нема да е исто. Ќе не делат во зависност од тоа кој кое подрачје го избрал :( Како и да е пројдоа одморите и почнува да ми станува досадно во ова Скопјево па ми се иде малку и во школо (за промена :) )

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
мене дома ич не ми е досадно и неможам да си замислам дека распусто веке заврши и ке мора пак во школо секој ден испршувања, карања, тестовииии аииииииии

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
овој ми беше еден од најдосадните распусти ама неееееееесаааакааам да почнеме во школо
знам дека за 10 дена ке нема останување до касно и спиење до 2-3, искачање секој ден а и коа ке ми текне што се ме чека во школо..
учење, бубање, тестови, испрашувања, карања, кецови:kesa:

го сакам распустов:nesum:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Леле школо... кој ќе се расправа секој ден со професори, кој ќе трпи жалби против мене, кој ќе учи, ќе се нервира, ќе станува рано леле леле леле... Ќе се обесим со безжичен телефон. Ова озбилно :pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Досада ова летово веќе, преку глава.Ај, некој ќе почне за една недела, некој на 15 Септември(академците), ама ние од Правен, магистранти, тек од 1 Ноември.
Ааааааааа!!!!! отров.:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom