Кога како, моментално не ми е досадно, ама едно време јули, 2 недели одприлика умирав од досада немав што да правам, дома цел ден седев, ни на плажа не одев и тоа ми се здосади.
Абе ти ако не си направиш интересно,никој нема да ти направи.
Вака лето си праам интересна,заебанции,кафичи итн ...
а школо сите на куп дружење заебанции со професори и така ... интересно е и тоа ама сепак би сакал комбинирано пр.
Понеделник и вторник школо среда одмор четврток и пето школо а за викенд одмор ...многу подобро ќе биде...
сеа поарно е дома а додека траеше распустов сите на школо сакаа да одат мене ми се оди во месец септември на школо ама после почнуваат со глупости мн испрашувања оценки :nesum:
Интересно е нашколо, ама само на одморите, за разлика на часевите е човек да цркне од досада. А преку лето нема шанси да ми биде досадно дома од една едноставна причина - не се прибирам дома. Станувам кај 12:00, а може и покасно испаѓам, ќе си дојдам кај 8 и после кај 10 пшак испаѓам , па нема логика летоска да ми биде досадно:helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.