Досадно ми е дома, сакам во школо

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.745
Поени од реакции
11.631
Какво школо бе? Па вчера се распуштивме бе еј аллоо..
Во мојот речник нема: "ми се оди на школо".

:nenene::nenene:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Какво школо бе шо зборите, сега сакам да уживам во распустот.

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Какво школо бе од 1 септември чекам распуст :bip:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Meне баш ми се иде у школо и ми фали сето тоа зезање, другарство и слични ствари.... Ја уопште не сакав да завршам средно .....сеа на факс ќе пукнам.....пак све од почеток треба да се праи...

Али, сфаќам дека така треба да биде и дека нема да се врати она што поминало....

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
Абе у школо е поинтересно отколку дома..сакам назад...али без испрашувања и такви глупости!:)

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Абе у школо е поинтересно отколку дома..сакам назад...али без испрашувања и такви глупости!:)
Па кој би бил тогаш ефектот на школувањето без предавања, учења и испрашувања. Истите тие личности со кои го поминуваш времето во текот на учебната година, договори се, викни ги, дружете се пак, излегувајте заедно. Зар тоа е единственото место каде може да се видите и да поминете убаво?

Истото и за оние кои им е досадно дома.
Постојат толку многу работи со кои може да поминува времето. Компјутери, DVD филмови, спортски активности, книги, друштво, излегувања.....
Полесно ви е да кукате дека ви е досадно, отколку да го активирате малце мозокот и да најдете начин да си го пополните времето.

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Abe sakam u skolo ne deka mi se u4i:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ja pronajdovte pri4inata,,dosada":nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Епа ај, летно школо му е мајката.....

Ама ќе нема кој да предава, професориве појше од нас сакаат да заврши годината ......

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Nekogas mi e mnogu dosadno doma i sakam da sum vo skolo zatoa sto ima sekakvi gluposti,smeski zezanje i drugi raboti ama ima i denovi koga ne mi se odi na skolo. :)

Член од
17 март 2007
Мислења
218
Поени од реакции
2
какво школо,едвај чекав да завршам :tapp:

B

black angel

Гостин
dosadno?....are you crazy...?edvaj cekam doma da sedam od skolo mi se povraka pa uste da mi nedostiga....skraja da e

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Се би дала да се вратам пак средно :(:(:( Ќе го барате сите ќе видите

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кој ќе ве разбере на вас.. кога сте на школо несакате школо, кога не сте на школо сакате школо :tapp: јас МРАЗАМ школо поглупо од школото и подосадно нема :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
кога сум у школо сакам дома, и обратно....у школо би одел секој ден али да нема испрашувања и тестови...нека предаваат професорите, нема да ги слушам...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не ми се оди на школо никако... другарите ги гледам секој ден. Е сеа нема толку многу глупости како во клупите али тоа е... од септември и на тоа ќе се потсетиме :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom