И мене ми се свиѓаат лелелеле .. кај да најдам вакво нешто ама нејќу сеа купача , долен веш ваков некој сличен аааа се снеможив од сличињава, значи и последниот денар би го дала за добро парче гаќички или подвезица!
А да ја со танга спијам, значи ептен ми се погодени...
Обично бели гаќички како за маж, а за жена има многу модели еве овие последниве се хај, хаха танга може и слично, стварно се супер сликичкиве до сега со гакичките.:helou:
Строго памучни, комотни и шарени во класичен крој, по можност со Hello Kitty на нив Со бели и/или тесни работи носам танга, а полутанги и боксерки мразам, многу ми се неудобни. Кога имам циркус носам гаќички со појак ластик, да ме потстегнува, од безбедносни причини
Најмногу тесни боксерици ако не имам и некои такви широки али тие кога носам нешто пошироко на мене. Сакам да најдам некои тесни боксерици ама некоја дебилна дреч ептен без врска боја али немам забележано некаде
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.