Долен веш (какви гаќички носите)?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Вие луди сте бе гаќи од по 500 денари... 3 за сто бе или 4 за сто ако начека баба ми... ич не се замарам... ете пред 2 недели видов иам D&G боксерки црни... уау!

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Женски боксерици најчесто, танга не поднесувам, три пати облеков и три пати се покајав.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Боксерки класика ! Разни боички from зелен пазар..
пс.а имам некој со детаљи за посебни пригоди :kesa:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Wow rossonerka :)

Види море,секакви имам. За секој ден преферирам памучна гаќа,преовладува белата боја,по некоја црна,повеќе имам со апликации ,со нилски коњ и зајци ,цело животинско царство го имам на гаќите. Со жолти маргаритки имам едни ...:pos:
Се наоѓа по некоја и за посебна прилика,танга не обожавам.
Сега што ги видов сликиве,што ми требаше да ме потсетите, утре одам подвезици да си купам :pos: :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
шо ке најдам то носам а баги пати се случучо и да не носам ... хаха

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Одненадеш добив желба сите форумџијки да ги видам по гаќички :smir:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
хехехе добра тема.Најчесто носам памучни шарени со срциња и други форми како и памучни боксерици али само црни...а кога испагам и сакам да се чуствувам ептен секси и заводливо носам чипкени боксерици најчесто црни,црвени и розеви:pipi:

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
хехехе добра тема.Најчесто носам памучни шарени со срциња и други форми како и памучни боксерици али само црни...а кога испагам и сакам да се чуствувам ептен секси и заводливо носам чипкени боксерици најчесто црни,црвени и розеви:pipi:
И девојка ми така. Мерак е. Секоја чест за девојките тоа што го правите :smir::smir::smir:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Значи,заради вакви работи ги поштуам форумите.
Ако прашаш некоја девојка у живо какви гаќички носи,ќе јадеш шамар и ќе бидеш етикетиран за перверзен.
Али на форумска тема,не само шо ќе кажат,туку и ги опишуваат до деталји,па дури и со слики.:back::pos2:
Да не бидам скроз офтопик,ја носам боксерици:blabla:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Боксерки.

Од пазар, касандра 3 за пејсет...

Претежно љубам бели, имам поголем простор да се изразам. Обожавам да исцртувам африки од позади и сурреални форми на лимончиња однапред.

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Боксерки.

Од пазар, касандра 3 за пејсет...

Претежно љубам бели, имам поголем простор да се изразам. Обожавам да исцртувам африки од позади и сурреални форми на лимончиња однапред.
Битно свежо ти е со лимунчињата однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom