Долги или кратки врски!?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Sega dolga bi sakala da e , i da e dozivotna i pak ke mi se cini deka e kratka . Sve sto bilo pred ne postoji , ne pamtam i oddednash ne znacajno stana i se oseka kako prv pat da se zaljubiv .......

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
jas sum za dolgi vrski..soznam:je:

vamPIRAT

Psychodoctor
Член од
21 февруари 2006
Мислења
100
Поени од реакции
4
neznam vrz koja osnova dolga ili kratka,vo sekoj slucaj dokolku licnosta e compatibilna - idemo dalje.

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Vo princip sum za kratki vrski, imam problem ne mozam da se posvetam tolku mnogu na vrskata kolku sto bi trebalo za da prerasne vo dolga vrska:icon_lol:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Не е битно колку е долга врската , битно е да ни биде убаво и додека ни е убаво ќе бидеме заедно, и ќе уживаме во врската. Кога ќе видиме дека веќе не оди ќе раскинеме на мирен начин. да се навратам на темата, повеќе сум за долги врски отколку за кратки врски, сега секако дека треба да сме заедно само кога ни е убаво, но не сакам врски кои траат по 1 недела па и помалку, тоа не знам дали воопшто е врска.

Член од
24 март 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
JAS MISLAM DEKA ZA VRSKA BEZ RAZLIKA DALI DOLGA ILI KRATKA TREBA DA SE ZEMAT VO OBZIR I GODINITE SO GI IMAME,BIDEJKI NA DETE NA 15GODINI NE MU E POTREBNA DOLGA VRSKA:zoato so e premnogu mlad za da toj se zatvori so edna devojka.A DODEKA ZA DECKO SO NAPOLNETI:22,23...GODINI MOZI IMA DOLGA VRSKA,ZATOA STO MTOJ ONAJ LUD PERIOD VEJKE GO POMINAL I NEGO VEKE MU E POTREBNA OZBILNA VRSKA./istoto bi bilo i kaj zenskite

I am a bitch напиша:
Не е битно колку е долга врската , битно е да ни биде убаво и додека ни е убаво ќе бидеме заедно, и ќе уживаме во врската. Кога ќе видиме дека веќе не оди ќе раскинеме на мирен начин. да се навратам на темата, повеќе сум за долги врски отколку за кратки врски, сега секако дека треба да сме заедно само кога ни е убаво, но не сакам врски кои траат по 1 недела па и помалку, тоа не знам дали воопшто е врска.
do nekade se soglasuvam so vas.NO SO MISLITE ZA DECKO I DEVOJKA SO IMAAT VRSK 4GOD A SE NAOJGAAT NA VOZRAS OD 18 GOD DVAJCATA.dali tie ke imaat spomeni od lubovniot zivot vo minatoto....
se nadevam deka dobro ke me razberite

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
јас сум за долги зашто имам долга врска

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Долга и многу кратки во меѓу време.

Најважно е да се има стабилна врска. Некоја девојка која ќе те сака.
Од кога се имаш средено, дали во врска или брак, време е за кратки врски.
Сталната девојка е за секс, за кога нема да можеш да најдеш нешто подобро или поразлично, да не бидеш сув подолго време.
Но сталната врска треба да се одгледува, треба да се грижи човек за зачувување, но верувајте ништо не е подобро од неа и сите оние препичувања од девојката вредат кога ќе се земе да се разгледува крајниот резултат. Таа врска ви е ко грб, ко да имате 100 горили во позадина кои ќе се тепаат за вас. Секогаш кога нема да можеш да сќариш нешто во дискотека, кога ќе се чувствуваш даун, можеби дури и да дојдеш во состојба да почнеш да губиш самодоверба, отиди кај девојката, со неа ќе си ги наполниш батериите и ќе бидеш спремен за ново освојување.
Најважниот принцип кон потполно осамостојување на машкото (значи да не зависиш од стабилна врска и да ја имаш кога ќе бидеш спремен за неа или во превод деца и слично), мора да помине низ овој пат. Се друго ќе биде само бескрајно барање на нешто кое го нема.

Член од
15 мај 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Abe ne deka e tolku loso dolga vrska,stvarno koa ke se zblizis so eden covek,pa...ali kolku i da e extra sepak po odredeno vreme ke prejde u navika...Taka da muvanje zlatno be,bez obvrski-na nikoj nemora da polagas racun...Ja da ti kazam staiv kraj na edna vrska od 2 i poi god. skoro i duri da mi doe vreme za mazenje ne fekam decko za ozbilno:)

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Ja sum za dolgi vrski od ednostavni procini sto nikogas ne sum ostavala uste na start,sekogas cekam da go zapoznam covekot ko sto treba.Od site izleglo barem edno dobro drugarstvo ako ne poveke.
Inaku mrzam muvanje mnogu mi e nisko nekako.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Никола напиша:
Долга и многу кратки во меѓу време.

Најважно е да се има стабилна врска. Некоја девојка која ќе те сака.
Од кога се имаш средено, дали во врска или брак, време е за кратки врски.
Сталната девојка е за секс, за кога нема да можеш да најдеш нешто подобро или поразлично, да не бидеш сув подолго време.
Но сталната врска треба да се одгледува, треба да се грижи човек за зачувување, но верувајте ништо не е подобро од неа и сите оние препичувања од девојката вредат кога ќе се земе да се разгледува крајниот резултат. Таа врска ви е ко грб, ко да имате 100 горили во позадина кои ќе се тепаат за вас. Секогаш кога нема да можеш да сќариш нешто во дискотека, кога ќе се чувствуваш даун, можеби дури и да дојдеш во состојба да почнеш да губиш самодоверба, отиди кај девојката, со неа ќе си ги наполниш батериите и ќе бидеш спремен за ново освојување.
Најважниот принцип кон потполно осамостојување на машкото (значи да не зависиш од стабилна врска и да ја имаш кога ќе бидеш спремен за неа или во превод деца и слично), мора да помине низ овој пат. Се друго ќе биде само бескрајно барање на нешто кое го нема.
Da sme jasni majka ne ragja takva devojka koja ke te trpi tebe koga samo ti imas potrebi .
Ili i taja ima ist sistem na ziveenje i tgas dvata ne ste decko i devojka nego muvaci ili e guska - 3-to nema:))

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Кратки врски.Не за друго,брзо губам интерес.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Јас бев за кратки врски, еден месец најмногу. Ама сеа, со овај дечко, ми тргна супер, и не би сакала врската да заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom