To ti e cista zafrkancija sekoja nedela so druga i jas mislam deka se poubavi dolgite vrski.Barem spored mene ne znam spored drugite.Se nadevam ova mojava sega deka kepotrae.:mist:OBDN напиша:Ima nekoj koj racuna nedela dena "lizenje" za vrska? Ocigledno ima -- sepak, tesko deka toa e bilo kakva vrska, toa e "ebaanje" ako mozam taka da se izrazam
Можеби тоа се неговите сфаќања и тука ти ништо неможеш да направиш. Човекот сака забава и тоа е тоа. Во принцип не практикувам кратки врски, но и не ги осудувам._|Sp|DeR|_ напиша:Колку и да сум голем тоа нема врска....и воопшто не се согласувам со тоа од 15-21 година кратки врски....јас едноставно мразам кратки врски и ако треба нека ме откачи девојката отколку јас да ја откачам неа....нема шанси да загубам интерес за неа бидејќи како прво ќе размислам која ќе ја прашам дали би сакала да има врска со мене...до сега сум имал една врска што е нормално мислам за моите години(13) и која беше навистина кратка-потраја околу 5 дена....имам другари кои навистина глупо размислуваат во врска со ова....еден пријател од нив гледа да се фати и после 2 дена ја откачува ама буквално за 2 дена односно така и планира а имам и пријателка која пак од 12 години е скината...права курва е ама постоја и такви....туку сега се зверам во една девојка но никако да најдам мала храброст да ја прашам за врска....у колкави облаци би летнал да се согласи да биде со мене и навистина веќе 2 години само ја гледам ама интересот се повеќе се зголемувал и не верувам дека би опаднал кога би ошле во врска:star: А доколку тоа навистина се случи...хммммм па не знам би и кажал дека почна да ми се допаѓа друга или нешто слично и мислам дека би ме сватила
И за црвеното и за синото тотално не се согласувам....како прво момче на мои години(13) сака забава да се фаќа со колку што може повеќе на секои два дена....е тоа е СрамотаТопка напиша:Можеби тоа се неговите сфаќања и тука ти ништо неможеш да направиш. Човекот сака забава и тоа е тоа. Во принцип не практикувам кратки врски, но и не ги осудувам.
Колку и пати да се фатила, сепак, мислам дека тој збор не е соодветен и не ти доликува на таков начин на твојата возраст да се изразуваш. Срамота! :star:
А, и едно прашање: Ако немаш храбост да ја прашаш девојката што сега ја меркаш, како тогаш ти си влегол претходно во врска?