Za MPC.Sega mene me pravis sizofrenicar samo zatoa sto ti nemozes da se kontroliras pa prakas poraki vo inbox so genv i omraza...
Како не ти е срам да лажеш...?! Порака само еднаш ти имам пратено, пред година можеби и повеќе, и пораката беше прашање дали тролаш или навистина си глуп. Чисто да се уверам, затоа што на форумов се смета за навреда доколку констатираш дека некој е глуп, па морав да се уверам на тој начин. Никаква порака од тогаш ти немам пратено. Лажеш сушиш!
Ako ti plakjas struja,voda i plati za svestenstvoto na MPC jas ti garantiram deka oni od utre ke ukinat se toa.No fakt e deka sekoj koj nema pari moze da se krsti bezplatno.
Факт е дека во евангелијата има јасна порака: "Бесплатно добивте, бесплатно давајте!", а не: " бесплатно добивте, а бесплатно давајте само ако немаат да ви платат". Се друго е мижи да те баам.
Toj sto diskutiral nemoze da kaze ,,KE GORIS VO PEKOLOT ZA TRI VECNOSTI''.... toa go kazuva krajno verski neobrazovana licnost.
Постои нешто кое се вика сарказам, и неговиот однос кон глупоста е ист како и оној помеѓу далтонизмот и виножитото.
jas kukavica ako ne idam na debata so tebe ??? ZA STO DA IDAM ?????????? TI NEMAS POJMA STO ZBORUVAS ZA BIBLIJATA.NEMAS POJMA.IDI RAZGOVARAJ SO SVESTENICI I TEOLOZI,AKO TI RECAT DA, VO PRAVO SI UTRE DOAGJAM KAJ SAKAS.UTRE.UTRE.UTRE.
Првин пишуваш дека сме биле кукавици затоа што не сме се појавувале лично, сега кога ти предложив каде сакаш и кога сакаш лично да видиме кој колку познавања има, немало зошто да доаѓаш....и јас не сум знаел што зборувам..... На што дроги си ако не е тајна?
Za svedocenjeto lazno.Bi bil vo pravo koga za toa edno isto bi zborele poveke lugje a ne samo ti.A na youtube,po novini i ne znam sto imas stotici i stotici lugje.Ne e stotici i eden covek isto.
Ете немора стотици, најди ми еден што ќе има м×да да се соочи со мене, да ми каже во очи дека бил член и дека сме правеле оргии, жртвувања и слично! Еден најди!
П.С. Што бидна со твојот образ? Го обели? Или сепак си му го пушел?
Da,otpadnik si.Otvori Biblijata i procitaj koj nema da vleze vo Nebesnoto Carstvo.Jas ne te sudam,jas ti pomagam da se spasis,ama ti si slep i ne go gledas toa.Satanizmot ti go opral mozokot kako fes masina.. jas ti nudam POMOS.Podadena raka.
И ти отвори куран, и ќе видиш дека си одпадник. И муслиманите ќе ти кажат дека сакаат да те спасат.
Помош нуди на оние што ти бараат, за мене е доволно да престанеш да тресеш глупости, лаги и клевети!
Soucestvo ? hahahahaha
DA ISPISIMUS,SOUCESNIK SUM VO SIRENJETO NA VISTINATA ZA VASETO SATANISTICKO DELUVANJE I CEST MI E DA SIRAM CISTINA!
Ostani ti Satanist ako imas hrabrost do smrt.Pa ke vidime koj ke bide gotov i za kogo ke go nema spasot.
Вистината е дека си страшно ограничен, неук, неспособен да разбереш основни работи.... Соодветниот збор, од некоја чудна причина на форумов се смета за навреда.....незнам зошто вистината би била навреда, но сега засега е така.