Како не ти е срам да лажеш...?! Порака само еднаш ти имам пратено, пред година можеби и повеќе, и пораката беше прашање дали тролаш или навистина си глуп. Чисто да се уверам, затоа што на форумов се смета за навреда доколку констатираш дека некој е глуп, па морав да се уверам на тој начин. Никаква порака од тогаш ти немам пратено. Лажеш сушиш!
Факт е дека во евангелијат има јасна порака: "Бесплатно добивте, бесплатно давајте!", а не: " бесплатно добивте, а бесплатно давајте само ако немаат да ви платат". Се друго е мижи да те баам.
Постои нешто кое се вика сарказам, и неговиот однос кон глупоста е ист како и оној помеѓу далтонизмот и виножитото.
Првин пишуваш дека сме биле кукавици затоа што не сме се појавувале лично, сега кога ти предложив каде сакаш и кога сакаш лично да видиме кој колку познавања има, немало зошто да доаѓаш....и јас не сум знаел што зборувам..... На што дроги си ако не е тајна?
Ете немора стотици, најди ми еден што ќе има м×да да се соочи со мене, да ми каже во очи дека бил член и дека сме правеле оргии, жртвувања и слично! Еден најди!
П.С. Што бидна со твојот образ? Го обели? Или сепак си му го пушел?
И ти отвори куран, и ќе видиш дека си одпадник. И муслиманите ќе ти кажат дека сакаат да те спасат.
Помош нуди на оние што ти бараат, за мене е доволно да преатанеш да тресеш глупости, лаги и клевети!
Вистината е дека си страшно ограничен, неук, неспособен да разбереш основни работи.... Соодветниот збор, од некоја чудна причина на форумов се смета за навреда.....незнам зошто вистината би била навреда, но сега засега е така.