Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
-А како понатаму од Адам и Ева,тоа ме интересира?Имале две деца,и двете биле машки...како се размножило човештвото?Имале секс со мајка им?1. Не постои совршенство меѓу ЛУЃЕТО!!!
2. Бог Постои, Тој самиот се симнал на земјата да ги исполни законот и пророците!!! Не направил никаква грешка на земјата, односно Тој никогаш не прави грешки, зашто Тој е Бог!!!
3. Јас сеуште стојам на тоа дека науката само ни става црно парче материјал на нашите очи, зборувам во тој поглед кога се работи за Бога! Јас, да ја оправдувам науката, но не во овој поглед кога се работи за Бога!!!
4. Кажи ми кој ги создал твоите родители?! Нивните родители така?! А нив?! Ако продолжиме вака ќе стигнеме до Адам и Ева, верувај! А во Библијата што пишува, како се создадени Адам и Ева?!
п.с. има доста извори и докази во Библијата за сите прашања... и едно да расчистиме, Бог и Библијата се ВИСТИНСКИ работи!!! докажано е уште одамна...
Цврсто стојам на мојот став и никад нема да го сменам! Така да, ќе видиме на крај кој ќе е точниот одговор. :smir: Еден од нас ќе падне со грешен одговор, а кој ќе видиме накнадно :smir:
-Јас знам кој ја докажал еволуцијата.А кој докажал дека Бог и Библијата се вистински?Само викаш дека е докажано,а не посочуваш од кој е докажано.
-Која е причината на науката за прикривање на вистината?Мора да има некаков мотив,нели...