- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 164
+1Да и тапа приказна
+1Да и тапа приказна
Не е битна приказната, туку како ќе ја пренесеш. Лебетот е обработувана приказна 100000 пати.Да и тапа приказна
Па подобро Говорот на Кралот, отколку Фејсбук. Е*ате филмот, е*бате. Мило ми е, јас си навивав за Inception, ама пошто знаев дека тоа just won't happen, втор избр ми беше Говорот на кралот, пред се заради тоа што Колин Фирт ми е еден од поомилените актери, го обожавам едноставно.... он е Marc Darcy, man of my dreams...
За другите не се замарам што добиле, мило ми е за Колин ЕПТЕН! Ептен сум среќна за него!
И уште нешто, ако некогаш пак гледам Оскари (ова годинешново беше случајно гледање, после Евровизија остана на тоа и се загледав, а претходно немав гледано Оскари едно добри 4 години), тоа сигурно нема да биде на МТВ! Миланка значи ме уби у поим!!!
П.С Се заљубив во фустанот на Скарлет Јохансон!
!
Според тебе. Мене ми се допаѓа.Да и тапа приказна
Ако веке гледаме од таа гледна точка,социјлната мрежа беше едно 1545625355462456687546254 пати по досаден филм.За мене не само во споредба туку и генерално досаден филм,досега можеби н сум пишал за него ама стварно не ми е јасно како се најде во оваа бранша.Дали сум единствениот кој не најде ништо посебно во Говороот на Кралот освен една досадна, англиска приказна која ништо не прави за да заинтересира?
Не е за не во тек, едноставно јасно беше дека Инсепшн (на моја голема жал) немаше шанси покрај Говорот и Лебедот (и нажалост Фејсбук). Според мене правдата е задоволена, барем онаа правда која го задоволува мојот вкус. Особено пак ќе кажам за Колин Фирт, најсреќна сум, пресреќна сум што он доби! Сонце е, го обожаваааам!Нешто не сум во тек, дајте ми информации
“Само Миланка и Дедо Мраз работат една ноќ годишно’’! Миланка значи ме уби у поим!!!
Ама Дедо Мраз носи среќа и насмевки, а Миланка само иритација на ушно тапанче може да ми донесе и ништо повеќе!“Само Миланка и Дедо Мраз работат една ноќ годишно’’
Тапа беа и двајцата.Уште на интервјуто со Франко напишав дека ми делува страмежливо.. Ама после некако зрачеше со coolness. Обратно беше кај мене, Хатавеј иако беше преубава повеќе се форсираше и напињаше.
Toa да. Ама сега ги споредуваме..Тапа беа и двајцата.
Нема врска со тоа филмот, патем, брат му се откажа од тронот не тој. Горе долу по она што го пишуваш, не е за тебе филмот не гледај го. Ама немој ни да го анализираш на невиденоТреба да се палам на филм во кој англиски крал се откажува од тронот ради тоа што се затрескал у Американка и сега се спрема за говор? И тоа треба да ми каже дека е многу добар филмот? Не се замарам уопште
Искрено, ги заслужуваат сите лоши критики, баш сега се смеев читав критика на целиот настан на еден странски сајт и имаше една реченица во смисла, кога се појавил Били Кристал на бина, од публиката некој викал "Спаси не"!Toa да. Ама сега ги споредуваме..