Менито е со цени, а центе се повисоки од 100 до 200 денари, за храна ова зборувам, во однос на дал мет фу да речеме, имам одено само еднаш и бев презадоволна од односот, башка тоа шо го нарачав го донесоа пред да се зготви да го видам (до тогаш вакво нешто само на филм имав видено ) има фина атмосфера и пријатна музика.Виторија... убаво местенце за вечера.. по некако мирно и приватно.. цените се набиени (и менито е без цени пази што нарачуваш) :smir: од јадењето јас лично бев разочарана и немаа се што беше понудено во менито..
тоа мене што ми го донесоа беше без цени.. а кога праев муабет на темава со една другарка и она го кажа истото и дека баш направила скандал на таа тема (малку е специфично девојчето ) може поучени од тоа го смениле поодамна беше дешавкава хехехМенито е со цени, а центе се повисоки од 100 до 200 денари, за храна ова зборувам, во однос на дал мет фу да речеме, имам одено само еднаш и бев презадоволна од односот, башка тоа шо го нарачав го донесоа пред да се зготви да го видам (до тогаш вакво нешто само на филм имав видено ) има фина атмосфера и пријатна музика.
:pos2::pos2::pos2:Стварно :pos2:Виторија... убаво местенце за вечера.. по некако мирно и приватно.. цените се набиени (и менито е без цени пази што нарачуваш) :smir: од јадењето јас лично бев разочарана и немаа се што беше понудено во менито..
:pos2::pos2::pos2:Стварно :pos2:
Иначе,ако планираш прв пат да излегуваш со девојката,и сакаш да добие добар (романтичен) впечаток,и јас би ти ја препорачал Виторија,поготово во Понеделник или Вторник на вечер. Услугата ти е топ,си имаш еден келнер само за твојата маса,и на секое ти притура од винцето,долу ти свират на клавир и виолина музичина од типот на Yesterday,I just call to say i love you...,храната за разлика од Дејана,мене многу ми се бендиса,али како што кажа ПАЗИ нема цени!!И ОБАВЕЗНО да си нарачаш еден шток пред вечерата,не за друго,за тие лепчињата што ти ги носат со доматчина,босилек,и маслиново масло одозгора(уште не можи да ми излези вкусот од устава)
А бре еве ти кажувам дека и мене мени-то што ми го дадоја во Виторија беше без ценовник:smir:добро озбилно не сте добиле мени без ценовник или ???
аа океј, те сфатив иронично дека имаше 'стварно' и смеење ама ти во друг контекст си пишал така:smir:А бре еве ти кажувам дека и мене мени-то што ми го дадоја во Виторија беше без ценовник:smir:
Не знам како ме свати,али и јас истото го кажував,не кажав ништо метафорички.
fala samo kaj se naoga mestoto ako moze da mi kazes.pozz:helou:Лезет Аја
Шмек место за со девојка
Дефинитивно нај шмек местоЛезет Аја
Шмек место за со девојка