Добро место за излегување со девојка/дечко

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar.m
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јануари 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
ako znae nekoj neka pise nekoe romanticno mesto za izleguvanje so devojka opustena atmosvera vo skopje dali ima takvo mesto.fala pozz:helou:

Според мене, ако сакаш да поминиш романтично и интимно, а сепак да не е нешто многу фенси, би ти препорачал New Age, позади студентски дом Кузман Јосифовски Питу, во центар. Местото е со темни и малку запуштени сепариња, али затоа услугата не те замара, имаш свеќа, пијалок, пепелник (кој богами нема начесто да ти го мењаваат...ама не е брига де, со девојка си, помалку пушиш). Јас би таа опција.

А и ефтинко е :)

Таман да пишам New Age, гледам Кире истиот предлог ти го дал.:)
Слушај го, и јас мислам дека тоа е најдобра опција.:smir:

баш и мене ова ме интересира пошо тапа ми се дискотекине за со малата...бива и тоа али поретко...уствари за кого-како нели да не тупам,сепак нешо опуштено ќе одговара тоталка:smir:

Таман да пишам New Age, гледам Кире истиот предлог ти го дал.:)
Слушај го, и јас мислам дека тоа е најдобра опција.:smir:

Ааааа не не морници ме лазат на тоа место.Неможам таму да седам ни со девојка ни со ништо.

Добро место за искачање со девојка ти се некои помирни кафичи како оној до Фреш што беше порано беше Блу Кафе сеа незз како се вика.Исто така и Блу Кафе у трговски!

Еден другар ми се пофали дека си поминал преубаво на романтична вечера во Виторија.Ама скупооооооооооооо :vozbud:
Иначе Њу Ејџ ми е повеќе швалерско одколку романтично.Сум гледал пратеници таму со швалерките се мотале :kesa:

Дефинитвно се сложувам со Шмекерот за Лезет Аја, прекрасна и романтична атмосфера, плус варено вино, дефинитвно го доловува моментот.Ама во оригиналното, ова новово не е ништо посебно, ама старото е бонбона.

Потполно се согласувам со Шмеќерот и Сваќата над мене :wink:

Излезете си у Деус у дебар маало, најбољи место за со женцка:smir:

New Age ни на крај памет, иако ми беше омилено место едно време... После тоа еден другар почна да работи таму, и не сакам да ви кажам за хигиенските услови таму и за тоа како и колку ги миеле чашите и ѓезвињата... Не сакам да зборам ни за глодарите и разно разните инсекти, а за мачките и кучињата да не праам муабет... :)
Ако сакаш романтика, само некое отмено и тивко ресторанче и вечера со црвено винце, ако ти е многу скапо, тогаш ќе си земеш шише вино, и на некој кров на некоја од зградите околу плоштад(многу добар поглед), само тоа за преку лето пошо сеа ладничко ќе ви биде...

Кое било не„фенси“ место е добро за романтично излегување со дечко/девојка.
Лезет Аја е добра идеја, како и Њу Ејџ. А би прошле и оние кафиЌите што се од внатрешната страна на кејот на Вардар (во ГТЦ) како 10ка, Континент. Не се нешто уау, али барем ќе те остаат на раат, не те замараат келнерите многу и нема гужва.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom