Tiesto pres. Allure & Cristian Burns - Power Of Youzdravo momci
dali znae nekoj koja e najnovata pesna od Tiesto?????????????
:helou:
Је.Pleadians,
Модераторот е позер и фејЌер и сфе најлошо Отиде на ЕКСИТ поради некој си таму енглес SHY FX и некој белчо од ем-си таканаречен ес-пиИнаку да, се поштуе BSE ептен и тоа...би го препорачал "Firing Squad" мамата! ДнБ се поштуе, а посебно Модераторот кој колку сите нас заедно пута 2 слуша и поштуе поише
Е тоа ти се вика транс брат! Не за џабе беше во топ 20 на АСОТ. Генијална трака.Не го имав слушнато вокал миксот... Нешто феноменално, се ежам кога ке го слушнам на двд-то...
Walk The Edge (Alex MORPH B2B Woody Van Eyden Intro Vocal Mix)
Браво. Браво. Заслужено прво место на Lost. Апсолутно брилијантна трака, се пронајдов себеси во тракава. :kesa:.1 Sunlounger featuring Zara - Lost
2 Armin van Buuren featuring Sharon den Adel - In And Out Of Love (Original Mix)
3 Orjan Nilsen - La Guitarra (Original Mix)
4 Above & Beyond presents OceanLab - Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)
5 Ferry Corsten - Made Of Love
6 Cerf, Mitiska & Jaren presents Vantem - You Never Said (Dash Berlin Remix)
7 Above & Beyond presents OceanLab - Miracle (Above & Beyond Club Mix)
8 Lange featuring Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)
9 Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)
10 Above & Beyond presents OceanLab - Sirens Of The Sea (Above & Beyond Club Mix)
11 Armin van Buuren & DJ Shah featuring Chris Jones - Going Wrong (Original Mix)
12 The Killers - Human (Armin van Buuren Remix)
13 The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Remix)
14 DJ Shah featuring Adrina Thorpe - Back To You (Aly & Fila Remix)
15 Mr. Sam featuring Claud9 - Cygnes
16 Armin van Buuren featuring Jaren - Unforgivable (First State Remix)
17 Andy Duguid featuring Leah - Wasted (Original Mix)
18 Akesson - Perfect Blue (Original Mix)
19 Leon Bolier - Ocean Drive Boulevard (Original Mix)
20 Armin van Buuren featuring Susana - If You Should Go (Aly & Fila Remix)
Преку овакво од трацкава дури и на фестивал во странство кога ќе се рокне, ако има Македонци, само тие ќе Ја играат,Ај да ве поздравам со една тракица која е стандард за скопските днб ди-џеи затоа што е весеље, радос, мешавина со реге мераклиски направена
Лелееее бачкоооо ми го разубави утрово. BSE RULEZ! од кога не ми текнало да ги пуштам :helou:Нешто најпсиходелично воопшто излезено од ДнБ некогаш
Black Sun Empire