Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Денеска копав по стариве дискографии, и во од 2006 год. ја најдов тракава. Прекрасен наслов, трака исполнета со многу фини хипнотизирачки звуци. Мора да му се свиди на секој што има вкус за вистински аплифт транс! Оргазмично!
Hell yeah. Carl B - Social Suicide

На оваа трака во 2007 после журката на Paul van Dyk, кога пуштаа Бушава Азбука и Навигатор, Навигатор ја пушти и тотално одлепија луѓето. Сум зборел и со Carl B за ова, дечкото е талент у пм.

Еве ова е видео од еден дечко од Косово кога свиреше тракава и ме има мене и другари снимано таму... Ауу кога ќе ми текне каква журка беше...:vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Steve Angello - Acidmode
Acidhouse малце. Ептен е лудница тракава Тупење е малце на почеток али после е корнење.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Mastiksoul - Jacobino
John Revox - Ole

Одлични хаус траки :wink:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Claude VonStroke- The Whistler

Оваа е добра стварно ми се допадна.Позз:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Зошто... ОООЗОШТО не читате правила на прва страна?!

Член од
11 јули 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Еј луѓе подолго барам веб сајт каде што има новости околу транс и техно музика, како и хаус ! Никако не можам да најдам. Не ми треба страна од кај што можам да спуштам песни, туку страна за најави на нови песни, новости, топ листи и.т.н. , но да биде само околу ваков вид на музика !!!

ПОМОШШШШШ !!!!

И ке забраев најдобра песна што постојано ја слушам е Explosion oд Kalwi & Remi !!!!

:helou::helou::helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Еј луѓе подолго барам веб сајт каде што има новости околу транс и техно музика, како и хаус ! Никако не можам да најдам. Не ми треба страна од кај што можам да спуштам песни, туку страна за најави на нови песни, новости, топ листи и.т.н. , но да биде само околу ваков вид на музика !!!

ПОМОШШШШШ !!!!

И ке забраев најдобра песна што постојано ја слушам е Explosion oд Kalwi & Remi !!!!

Друшко, најдобра опција ти е да си се зачлениш на форум некој спешл за електроники и слично... :wink:
forum.isratrance.com
londondnb.com/forums
www.housemusicforum.com
итн....и таму ќе пратиш и ќе бидеш во тек со све! Или да ги посетуваш линковите на твоите омилени издавачки лејблови, нормално ако имаш такви!
[нека не се фура редакција за ставање линкови од други форуми, само припомош е ова :icon_lol: ]

Btw Кој не чул Panacea, Подхитно :icon_lol:
DnB до кичми... се тресе ко пифтија...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

ПОМОШШШШШ !!!!

potenciadance.com :helou::helou::helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Нова песна на Армин само што ја приметив...незнам дали ја има некој постирано.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
офф топик
just one rule...- No Rules... (абе пак и ти ти е гајле... не убивме некого така?:))
Ова правило е создадено токму по барање на оние кои сакаат да споделат инфо за убава музика, а не само да лупетаат постови. За таа намена има играчница.
Следно мрч мрч на темава и бан од истата. Ова важи и за оние кои лупетаат.

п.с. се извинувам за србизмов, не ми паѓаше соодветен македонски збор на памет.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Моментално најдобриот psytrance Live act на планетава...Ajja
Каква музика прави младичот, па тоа е невероватно...
Дури мислам дека конечно после Scatterbrain си го најдов вториот артист кој што ќе го утепам од слушање и нормално свака част за музиката, феноменално!!!
Е ова е psy во права смисла на зборот, а не... :icon_lol:
Артисти од Peak Records, исто така еден од најквалитетните лејбели со најдобра day/night музика, совршен спој на едното и другото, претставено на сите нивни изданија.
Бравос за момциве што не частат со квалитетна музика!!!!

Bom bolenath

S

StormRage

Гостин
Ова правило е создадено токму по барање на оние кои сакаат да споделат инфо за убава музика, а не само да лупетаат постови. За таа намена има играчница.
Следно мрч мрч на темава и бан од истата. Ова важи и за оние кои лупетаат.

п.с. се извинувам за србизмов, не ми паѓаше соодветен македонски збор на памет.
види прајме офтопици за нишо ама вака... кратка рецензија за песната??? лолз... 90% овде редиме мноооогу поќе од рецензија... линк од youtube самата песна... слушни ја и шо имат ја после да објашњавам...е така...

а иначе денојве шо слушам
Delerium ft. Rani-Underwater (Above & Beyond rmx)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
деноиве се онадам со тракава.. мераци

Kajgana Shop

На врв Bottom