- Член од
- 9 ноември 2007
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 6
Не, туку работам во државната администрација. На журките на САЕМ често се случува организаторот да дојде и да ми каже добредојде Тончи, имам весела дружина за футбал.
Живеам сосема реално, не трипам, не се дрогирам, ретко конзумирам алкохол. Не седам пред коперација со пиво и не бистрам политика и бош теми со полуобразовани локални. Не се правам дека не слушам српско а после дома да опичувам пинк.
Игор, ми се спие и нема да ти одговорам на прашањето. Башка што откако станав модератор на Ноќен Живот на форумов претпочитам раат муабет без задлабочување во длабоко философски теми.
И како фотограф мразам макро фотографии :wink:
Колку што сум запознаен нема други скиентолози на форумов, така да, се сомневам дека ќе најдеш одговор на ова прашање.
А за сето ова што го напиша тука, неможеше сам без нечија помош да го реализираш?
Незнам што е толку срам барем според мене да седиш пред коперација или да живееш на село?
Со ова ги потценуваш сите во буквална смисла на зборот СИТЕ што не се саентолози, а најмногу тие што живеат на село.
Сакаш да ми кажеш дека тие што живеат на село, што не работат во државната администрација и ред други работи не се луѓе и не заслужуваат да живеат?
Те прашав нешто со причина и од нешто што сум слушал и читал во врска со саентологијата, од една страна самите вие викате дека сте добрите поради тоа што знаете како треба со целото општество а ти сето тоа го погази, им удри шамар и на добрите и на другите оние лошите.
Сепак ти благодарам за одговорот, во кој имаше неколку грешки!