Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.313
Поени од реакции
12.314
Го кршам заветот 1225.
Човештвото постои и твори во овој домен. Каде е Исус, каде е Телема, каде е Алах?
Реално - секаде. :)
Исто како постоењето, секаде Е и луѓе прашуваат каде е...
Дури и крај му измислуваат на постоењето заради својата неспособност, па и другите ги туркаат во нивниот универзум, иако неспособни...

П.С. Човештвото пред Се!

Член од
6 ноември 2024
Мислења
554
Поени од реакции
952
Реално - секаде. :)
Исто како постоењето, секаде Е и луѓе прашуваат каде е...
Дури и крај му измислуваат на постоењето заради својата неспособност, па и другите ги туркаат во нивниот универзум, иако неспособни...

П.С. Човештвото пред Се!
Зошто не ме цитираш целосно?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.313
Поени од реакции
12.314
Зошто не ме цитираш целосно?
Бидејќи за ова сакав да ти одговорам, што е цитирано. Дури и завети и останато што е напишано не требаше да го има, ама ајде..
Или ај да е интересно: многу вистини ми се видоа во целиот твој пост и затоа, да скриеме вистината :coffee:

За боговите и Телема. Каде се... штом ти знаеш дека се тука некаде, добро е... во една Македонија која последна се симна од магарињата во однос на цело човештво - добри сме!
Напредуваме, кон нови височини и нови хоризонти... боговите ќе нема каде да бегаат, уште малку простор им остана!

Член од
6 ноември 2024
Мислења
554
Поени од реакции
952
Бидејќи за ова сакав да ти одговорам, што е цитирано. Дури и завети и останато што е напишано не требаше да го има, ама ајде..
Или ај да е интересно: многу вистини ми се видоа во целиот твој пост и затоа, да скриеме вистината :coffee:

За боговите и Телема. Каде се... штом ти знаеш дека се тука некаде, добро е... во една Македонија која последна се симна од магарињата во однос на цело човештво - добри сме!
Напредуваме, кон нови височини и нови хоризонти... боговите ќе нема каде да бегаат, уште малку простор им остана!
Изгубен мод @Acid

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.313
Поени од реакции
12.314
Повторно офтопик одиш, ја кинеш дискусијата со глупости. Таман почнат луѓето ти зошто ми е ова, зошто ми е она... не ти одговорив убаво каде се Алах и Телема и господ, сите заедно?

Тебе ти дојде да ме прашуваш бре момче зошто не сум ти цитирал цел текст... до тоа ти дојде?
Не ти е добар одговорот каде е Аллах и Телема по се изгледа...
Бујрум ти кажи каде се...а 1+1 бинарно е 10, напон може да е и 0 и 1, -5 до +5 волти... :coffee:

п.с. не гледам да ги бојкотираш темиве, а не отвори тема за соништата поточно твоите „визии“ во стилот на Јован...
Новото македонско откровение, ој чујте ме...
Слабо нешто пророци на ова тло во овие времиња...

Kajgana Shop

На врв Bottom