Aj ako ne te mrzi napisi mi ja )ThA-BiTcH напиша:Abe dietata so ja napisav e od lekar i e zdrava.Jas onaka napisav raboti koi sto mi teknaa u momentot.Inache vo dietata nema gladuvanje i e vkluceno dosta jadenje
Aj i tebe ako ne te mrzi shitni ja navaka,pa ke vidam koja e boljaDevilish Angel напиша:Јас си имав проблем со килажата исто, добро не беа во прашање 10кг ама тука некаде , мислам дека самото откажување од некој вид на храна ми помогна мноогу да ослабам (како што е мајонезот, слаткишите, чипсот, хамбургерите, газираното и др) Но мислам дека грејпфрутот исто така има голема моќ во топењето на маснотиите, се препорачува 1 до 2 грејпфрути да се изедат наутро нагладно. А имам дома и една диета наводоно од кардиологија е, не знам колку е ефикасна, ако сакаш може да ти ја испратам па пробај
Во ред се пропорциите,чорбата е за неколку дена да ја имаш и да ја јадеш,да не правиш секој ден.pearl напиша:Туку што сакав, пропорциите што ги имаш дадено ти се како да готвиш за цела чета, а не за еден/двајца. Јас почнав сецкај, сецкај, некако многу ми се гледаше. Треба да напоменеш за колку луѓе си ја пишал рецептата. Јас дури отпосле го видов она литар млеко и 8 банани :icon_eek: и јасно ми стана :wink:
Токму така Ајкулче, кажи и на Бисерка. Бисеро моме Бисеро шчо носиш бисер на грло, твоето грло хубаво, од дребнаго бисера сто пати побело...за неколку дена е. А шо ќе ти е стрептоксазол, да не се рассра покуќи? Не би требало, би требало да одиш по мала нужда побајаги.Ajkula напиша:Во ред се пропорциите,чорбата е за неколку дена да ја имаш и да ја јадеш,да не правиш секој ден.
Ееееее,арно оти се зачленив тука,за да и одговорам на Бисерка.Ти кај беше до сега???Garfield напиша:Токму така Ајкулче, кажи и на Бисерка....за неколку дена е.
Маил оставенDevilish Angel напиша:И тебе ти треба? Јас пошто ме мрзеше да ја куцам ја скенирав и на маил можам да ти ја пратам ако ти треба, остави ми маил на ЛП