Aj ako ne te mrzi napisi mi jaThA-BiTcH напиша:Abe dietata so ja napisav e od lekar i e zdrava.Jas onaka napisav raboti koi sto mi teknaa u momentot.Inache vo dietata nema gladuvanje i e vkluceno dosta jadenje![]()
Aj i tebe ako ne te mrzi shitni ja navaka,pa ke vidam koja e boljaDevilish Angel напиша:Јас си имав проблем со килажата исто, добро не беа во прашање 10кг ама тука некаде, мислам дека самото откажување од некој вид на храна ми помогна мноогу да ослабам (како што е мајонезот, слаткишите, чипсот, хамбургерите, газираното и др) Но мислам дека грејпфрутот исто така има голема моќ во топењето на маснотиите, се препорачува 1 до 2 грејпфрути да се изедат наутро нагладно. А имам дома и една диета наводоно од кардиологија е, не знам колку е ефикасна, ако сакаш може да ти ја испратам па пробај
Во ред се пропорциите,чорбата е за неколку дена да ја имаш и да ја јадеш,да не правиш секој ден.pearl напиша:Туку што сакав, пропорциите што ги имаш дадено ти се како да готвиш за цела чета, а не за еден/двајца. Јас почнав сецкај, сецкај, некако многу ми се гледаше. Треба да напоменеш за колку луѓе си ја пишал рецептата. Јас дури отпосле го видов она литар млеко и 8 банани :icon_eek: и јасно ми стана :wink:
Токму така Ајкулче, кажи и на Бисерка. Бисеро моме Бисеро шчо носиш бисер на грло, твоето грло хубаво, од дребнаго бисера сто пати побело...за неколку дена е. А шо ќе ти е стрептоксазол, да не се рассра покуќи? Не би требало, би требало да одиш по мала нужда побајаги.Ajkula напиша:Во ред се пропорциите,чорбата е за неколку дена да ја имаш и да ја јадеш,да не правиш секој ден.
Ееееее,арно оти се зачленив тука,за да и одговорам на Бисерка.Ти кај беше до сега???Garfield напиша:Токму така Ајкулче, кажи и на Бисерка....за неколку дена е.
Маил оставенDevilish Angel напиша:И тебе ти треба? Јас пошто ме мрзеше да ја куцам ја скенирав и на маил можам да ти ја пратам ако ти треба, остави ми маил на ЛП