Дечко со две девојки или девојка со две машки

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Баш си замислувам да ми се јави другар со понуда некоја девојка заедно да ја „работиме„ (грозно звучи знам :wink:). Најверојатно (90% сигурност) би одбил. Некако не ми оди а немам посебни табуа.

Ако девојка истото ми го понуди за со уште една девојка и ако двете ми се допаѓаат би прифатил без многу размислување.

Уште едно машко, смета некако :wink:.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.250
Не, зашто не реков дека поддржувам мислење на две машки на една девојка (зашто не го поддржувам), за разлика од тебе, Леандра, која што рече дека поддржуваш две девојки со едно машко, меѓу другото. Значи, би прифатила ли ти лично да бидеш една од двете девојки?

Не, не би прифатил. А ти?

Не, со плус девојка не би сакала, едино да ама мене истата да не ме чепка... а со двајца машки не, глупо ми изгледа некако и не би неме влече едноставно, немам скриени мечти:smir:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Ако не ги оставиме на страна трачевите, драчевско-селските муабети “фраер-курва“ и општествените норми никогаш нема да добиеме реална слика.. во спротивно е сосема индивидуално и веројатно шансите се еднакви. Сум бил во една од двете ситуации и немам проблем со тоа, се работи за возбудливо искуство плус и секс без емоции, дали биле два на еден, еден на два.. не гледам разлика, само вреди некогаш да се проба. Некогаш. :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ако не ги оставиме на страна трачевите, драчевско-селските муабети “фраер-курва“ и општествените норми никогаш нема да добиеме реална слика.. во спротивно е сосема индивидуално и веројатно шансите се еднакви. Сум бил во една од двете ситуации и немам проблем со тоа, се работи за возбудливо искуство плус и секс без емоции, дали биле два на еден, еден на два.. не гледам разлика, само вреди некогаш да се проба. Некогаш. :)
Потпишано :)

И зошто се плеткаме со термините Дечко и Девојка? Луѓе без обврски, со римски навики. Само, без емоции (освен, како шо рече Ива Скорпија, ако нема човек гооолемо срце).

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мене не ми се свиѓа концептот на тројка.

Со друга жена не сакам да делам партнер, посесивна сум. :icon_lol: Дури и ако се работи за секс без емоции што го спомнавте, сакам на мене да се сконцентрира, не да чекам ред. :icon_lol:
Со двајца мажи не знам дали можам сама да се справам. :icon_lol:

И генерално концептот е глуп. Мислам, у реду „се треба да се проба“ ставот и се тоа... Ама ова е една од работите што не ми спаѓаат у сексуална фантазија, па според тоа веројатно не би ни пробала. :toe:
Пре би со еден кој е способен да ме обработи ко за двајца. :icon_lol:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ако типот има две девојки онда он не осека нешто за нив и си замислува којзнае кој пи*кар е, а тие најверојатно се зацапани во него и ке оди така додека на некој не му пукне филмот или додека типот не најде трета
ако типката има двајца (а тие знаат еден за друг) онда таа очигледно е дека таа не знае што сака и најверојатно е ку*ва, а дечковците и не ги интересира кај неа ништо друго освен сексот, пошто мислам дека не е можно да се заљубиш во таква

Член од
7 септември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
А што викаш,твојата девојка со која си долго време,да си го позајмува твојот најдобар другар во ладни ноќи,зад твој грб.А ти така горд со ваков оглас,најјак фраер у маало ќе си,ма може и пошироко,во зависност која врста на ирвас си.
Ти се допаѓа комбинацијава?
можи добра ти е комбинацијава:wink: од другар не се лутам:pos2::pos2:само огласот беше општ не мој поздрав leandra:helou:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како машко. :smir:

Не сум надвор од дефиницијата, еве прочитај.

Peace. :pred:
Во оваа дефиниција мажите сакаат секс со две девојки,но ти подоцна рече дека не подржуваш,што значи дека несакаш.Сега повторно се предомисли и се вклучи во општата дефиниција,одлучи се, сакаш или несакаш:smir:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Во оваа дефиниција мажите сакаат секс со две девојки,но ти подоцна рече дека не подржуваш,што значи дека несакаш.Сега повторно се предомисли и се вклучи во општата дефиниција,одлучи се, сакаш или несакаш:smir:
Мажите по дефиниција сакаат секс едно машко со две женски, односно две девојки на едно машко (јас спаѓам во таа дефиниција, како машко). Тоа го реков.

Подоцна реков дека не сакам секс едно женско со две машки, односно две машки на една девојка (прочитај подобро).

Peace, втор пат. :pred::pred:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ајде,ме кандисавте,кај се тие две девојки и колку пари бараат?:baeh:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
А зошто несакаш во оваа комбинација?

п.с.не те напаѓам,само дискутираме,ако може:smir:
Па, потешко можам да се замислам во таква улога. Плус тоа, не би сакал девојката да прима од некој друг пред мои очи. Некако не верувам дека би ме попалило повеќе, отколку да имам само јас секс со неа, на само. Таков човек сум, веројатно - ќе барам девојката да се одлучи, макаро тоа била и моментална одлука, од прва (таквите обично се најправилни). Мислам, ако другиот тип е подобар во сексот од мене, јас самиот би се тргнал на страна. Изгледа не сакам да бидам во подредена улога, или „резерва“

А ти? Како би сакала да го изведеш тоа, да задоволуваш еден маж, заедно со друга девојка? Дали дури ти го задоволуваш него, таа би си мастурбирала самата, или пак би те задоволувала тебе...? Дали би било обратно кога нејзе би и` дошол редот, т.е. ти да ја задоволуваш неа, дури таа го задоволува него или слично?

Ако си за дискусија, повели. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom