Депилирани мажи: да или не?

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
abe da,aj da kazes na intimnite delovi i pod miski kako so vika vardarce,toa ti e od higiena!ama od gore do dole,i po noze i po raci i po se..bljaaak!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Темава ја споив со иста таква, само има и анкета.
Депилирани нозе и раце е глупост, демек некоја шема тераат.

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
depiliranje pod pazuvi, zosto da ne - veet krema i resen e problemot bez nitu najmala bolka.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
ZAvisi kade sega glupavo e i bi se izgubila maskosta ako i tie bi depilirale noze i race:pos2: no ok e ako se sredat na intimnite delovi, abe ystvari top e!!!!!:pos2: :vozbud:

N

NeMiRnA

Гостин
pod pazuvi,intimni delovi radi higiena da,ama od glava do peti bez vlaknence nekako mi e odbivno,gubat od maskost

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
под мишки и на гради да, на други делови не

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Мореее.... бразилска!
Од главе до пете!!!:pos::pos::pos:

Член од
8 август 2006
Мислења
32
Поени од реакции
0
pa...mnogu postuvam depilirani maski.mada ne mi smeta i da ne se depilirani ama definitivno poveke mi se sviga koga e mazno...a pod miski koga ke vidam deka ne e izbricen e toa stvarno mi e gadno...ko srbite..ke go vidis lepotan ama koga ke digne raka....ti se muti :)

Член од
9 август 2006
Мислења
12
Поени од реакции
1
Koga pocnaa mazi da se depiliraat mi bese pederski,a u stvari sega veke mi e najnormalno . Zosto da ne ako oni se osekaat poubavo.A koga ke podrazmislam i higienski e opravdano.
A toa dali celo telo ili samo pazuvi , toa zavisi kolku e e vlaknest.Ima mazi koi prirodata gi unakazila,pa zosto da ostanat takvi koga ima sredstva i mozat da go resat svojot problem .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Абе убаво е се кога ке умерено , иначе ја преферирам само под пазуви и се разбира кај интимноста зашто стварно не е убаво .. а кај градите и грбот и рацете и нозете не е убаво до толку да светиш .. поздраф.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Депилиран да,до одредена мера.Гради,пазуви и препони да -дефинитвно сум за...Ама нозе и раце сум дефинитивно против.Многу против.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Цел тасма:vozbud: како пливачине мх мх мх милина бе и за очи и за допир и за се.
Несакам влакна:smir:
Зарем има уште мажи кој не се средуваат под пазуви и мислат дека тоа е педерско?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Гради, интима и пазуви. Се друго ми е одвишок депилирано и бонус светлина.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom