Не ме чуди што имаш аватар на кој си гушнат со друг МАЖ.SCORPIO__20 напиша:Ja ке се вмешам ...машко сум па цел се депилирам..
Не сум ич влакнест али и тие некој мали делови ма ..одма се депилираааат..
хигена златна...
интима да...гради да пазуви да нозе да ...ама раце не би депилирал ..ептен е аут тоа :helou:
Твое правило е ова?StevoMC напиша:Едно правило:Единствени влакна кај машко се само на коса:smir:
Мажите кои не се депилираат/бричат под пазувите имаат посмрдливи мишки. Без разлика колку да ги мијат/негуваат/парфимираат. Девојките кои сакаат смрдливи машки не постојат. Нехигиената не е привлечна.Sith_Lord напиша:Девојките кои сакаат депилирани мажи се латентни лезбејки. И то.
Корисна работа, таа депилација- ако цурата има мишка-фетиш.Мажите кои не се депилираат/бричат под пазувите имаат посмрдливи мишки. Без разлика колку да ги мијат/негуваат/парфимираат.
Рагаца тогаш не сме еден за друг :pos2:ragazza напиша:Мазно под пазуви , гради и интимни делови .
Сакам средени дечки и не поштовам килими!
И да влакнести плеки не е моја мелодија.
Влакнест грб се помалку има да сретнеш. Виновна е пластиката покрај другите работиragazza напиша:Мазно под пазуви , гради и интимни делови .
Сакам средени дечки и не поштовам килими!
И да влакнести плеки не е моја мелодија.