Депилирани мажи: да или не?

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Не ми сметаат депилирани исто како што не ми сметаат и недепилирани.

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
Abe to si e po izbor ak sakas ke se depiliras ak nejkis nemat da se depiliras i sho????
inace maskite ne mora da se depiliret a cisto za higiena mozit pod miski da se depiliret i to...

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
.
п.с Верата ќе ја сменам ама Јамболијата не ја менувам:star:[/quote]

auuuu gadno e da go imas toa na sebe.:ija:
povejke sakam depilirani maski i pohigienski e i za oko poubavo e

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
depilirani
zasto?
pohigienski
poubavo

ne sakam majmuni da mi setaaaaaaat okolu mene

nema veze koj saka moze so saka da si prai ali so znam i da se isdepilira cel mene ne mi preci

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
депилирање неееееее , на интимното место може и под мишка али по раце и нозе незнам али ми е многу педерски за таму неееее

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Депилација не правам, осетлива кожа имам и неможам да поднесам. По градите не сум претерано влакнест, другите делови од телото на кои сметам дека треба да ги одстранам влакната ги бричам.

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
2
Под пазуви се бричам,таму доле исто,веѓите и ми ги депилираат пошто не трпам чупање.Сакам да отстранам и други влакна од телото ама уште сум чикен и неможам да се решам :icon_lol:

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Se razbira poubavo e koga se izdepilirani...
I toa mnogu poubavo.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Депилирани машки?????

случка..плажа Гранит-Охрид...прв пат отидовме на таа плажа,си поминавме..арно беше!нЕМА ВРСКА ТОА..сакав да влезам во вода,а на таа плажа има нели скалички преку кои се влегува..на скалите,наредени охритски фаци,мажи од по 25 години(ваљда главните шеми во градот),стојат,се печат на сонцето и нормално чекаатда бидат озборувани!Сите издепилирани од горе до доле-ЦЕЛИ!леле колку сум се згрозила,блјак!мазни,сјаат од маслото за сончање(или од зејтин,не сум баш сигурна),црна наочара алиас Саша Матич!:lud:

Да,депилирањето(или бричењето,нема везе)е знак за хигиена,ама ко ќе видам вака претерано издепилирани машки на плажа,одма го барам вецето!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
бодибилдер сум развиен ко тарзан
депилиран сум намачкан со балзам
педерчиња

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Неможам да разберам како може да не се цени "љубовен тепих". :) Еднаш кажав и пак ќе повторам маж без влакна не е маж. Може да се бричи/депилира под мишки или на интимниот дел поради хигиена ама целосно не ја гледам целта во тоа. Дали некој ако се издепилира целиот сака да биде поженствен, дали жените сакаат мазни гради и нозе како ние што сакаме мазни, која е целта?

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Izdepilirani maski

Jas mislam deka maskite treba da imaat vlakna na nozete, racete i gradite. Neznam za vas ama mene mi e nekako pederski izdepilirani maski.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom