Демографија

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.526
Поени од реакции
23.613
-700000 Корејци во Јужна Кореја.

Пребарувајќи информации на нет наидов на демографијата на Украина која кажува многу загрижувачки вести за државата со тоа што не можам да најдам инфо од каде се овие 31 милион, колку што знам ООН проценува дека има околу 36 милиони луѓе. Наидов на извор од ООН кој вели дека Украина има 7 милиони луѓе кои ја напуштиле Украина, да се додадат неколку милиони кои живеат во териториите кои потпаднаа под контрола на Русија (никој не знае точна бројка) и пак нема да може да се дојде до оваа бројка доле.

Untitleddada.png

Сега размислувам, можеби бројот на Украинци претходно бил преценет па затоа и големиот пад сега, Украина сепак нема попис направено од 2001 година.

Последно уредено:
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.837
Поени од реакции
5.968
Просечните северџанки трчаат по кариери и пари, други шират нозе на шиптаpи, трети кариери со онли монли фанс, маж, деца и семејство не ги интересира.
Просечните северџани или се педери, или се неспособни жена да најдат или не му се крева.
Тие кои сте нормални угледајте се на Ѓорчев и Милошоски по 4 деца нека се множат македончиња, тешко ќе е нормално, ама жртва за нацијата мора иначе по 3 илјади и кусуро години ќе не снема од лицето на земјата.
Цел свет има пад, окултистите ја намалуваат стоката која е товар за нив, треба да се рани таа стока (а аи и роботите ќе работат бесплатно нема да се гладни и уморни и нема да поставуваат прашања), преку пропаганда, отров гмо храна, загаден воздух, вакцини, лекарства, плодноста ни е сериозно намалена не чуди бројот на неплодни во ваква ситуација или пак дефектно потомство телесно и со намалени интелектуални капацитети, ова во комбинација со промовирање на радикалните феминистички теории и идеологии, индивидуализмот и на лгбткурхдјс педерастија и настраности го носи резултатот моментален.

Член од
30 јануари 2014
Мислења
970
Поени од реакции
657
fertilitet na domakinite naspram strancite vo EU

Visokite brojki vo Slovačka se tumačat kako Romi koi došle od Ungarija (dali nekoj poveke znae za toa?)

Populacija na Rusija

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.976
Поени од реакции
15.540
Просечните северџанки трчаат по кариери и пари, други шират нозе на шиптаpи, трети кариери со онли монли фанс, маж, деца и семејство не ги интересира.
Просечните северџани или се педери, или се неспособни жена да најдат или не му се крева.
Тие кои сте нормални угледајте се на Ѓорчев и Милошоски по 4 деца нека се множат македончиња, тешко ќе е нормално, ама жртва за нацијата мора иначе по 3 илјади и кусуро години ќе не снема од лицето на земјата.
Ти колку имаш?

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
902
Поени од реакции
1.443

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.057
Поени од реакции
51.428
Најголемиот повод за развод на денешницата е сиромаштијата, вештачката инфлација, new ages values и други работи да не редам.
Ја последно што приметувам мешање на фамилии и проблеми со зачнување дете се големи причинители.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.444
Поени од реакции
18.630
А што е тогаш ?
Токсичната мажественост ?
Ednostavno e, elon mask i vestackata intelegencija :D
Автоматски споено мислење:

btw, siromasni lugje retko se razveduvaat. Nemaat oni vreme ni finansii za takvi avanturi. Spijat na poseben kauc i se pomiruvaat so sostojbata.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
902
Поени од реакции
1.443
Ја последно што приметувам мешање на фамилии и проблеми со зачнување дете се големи причинители.
Мешање на фамилиите то од стално било кај нас. Само не знам со кој памет сè уште то го дозволуваат. Најпрвин би почнал шо најмногу се случува од страна на мажот на фамилијата, синот многу ја слуша мајката а таа можи да манипулира со него, а знам многу такви. Јас лично немам таков проблем, а тие шо ми се мешале порано и сега понекогаш и то роднини не моите, у курац ги терам, не се замарам. Т.н.р. професионалци во сè не ми треба. То го сфатив од многу рана возраст, и видов колку искомлексирани личности има кај нас, а сета кривица ја наојџам во неписменоста.
Ednostavno e, elon mask i vestackata intelegencija :D
Автоматски споено мислење:

btw, siromasni lugje retko se razveduvaat. Nemaat oni vreme ni finansii za takvi avanturi. Spijat na poseben kauc i se pomiruvaat so sostojbata.
Сигурен си во то?

Kajgana Shop

На врв Bottom